![]() |
#1 |
![]() ![]() CHP'nin iptal başvurusu dilekçesini MHP'lilerde imzaladı. CHP ve MHP, Mayınlı Arazilerin Temizlenmesi Yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne birlikte başvuracak. CHP'nin iptal başvurusu dilekçesini MHP'lilerde imzaladı. CHP ve MHP, Mayınlı Arazilerin Temizlenmesi Yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne birlikte başvuracak. CHP tarafından Meclis'te başlatılan çalışmada dava dilekçesine MHP grubundan 69 milletvekili imza attı. moralhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tencere Kapak misali bu iki parti.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bekliyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadasım bak sana ne anlatacagım
sen hiç israilin vaaadedilen topraklarının türkiye sınırları içindeki yerlerini gördünmü yani büyük hilal den bahsediyorum ama ne büyük tesadük bu büyük hilal tamamen mayın kaplı inanılmaz verimli türkiyeye 50 yıl tarım sıkıntısı çektirmicek topraklar amaaa... ne hikmetse 50 yıllıgına bu topraklar israile verilmeye kalkılıyor ben o zmn sorarım sen bu toprakları sahipsizmi buldun? demem o ki senin o mayınları BM ye temizletcek kadar paran var sen niye kalkıp toprak karşılıgı(hemde 2-3 yılda değil 50 yıl) mayınları temizletmeye kalkıyosun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sen benim msn adresimi kaydet güzel kardeşim bak veriyorum şimdi yemeğe gidiyorum orada konusuruz akşam;)([email protected])
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sen bana İsraiillere ait belge göster laf kalabalığı yapma.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() peşkeş çekmek vermeye çalışmaktır(Türkçeni iyi çalış derim) ben verildi demedim ama o da olacak kafanı yorma
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Peşkeş çekmekten kastın özelleştirme olmasın ? ki evet...
O zaman sana söyleyeyim Chp kaç bin metrekare yer özelleştirmiş ? Araştır bakalım en fazla özelleştirmeyi kim yapmış sizin tabirle peşkeş çekmek veya satmayı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
bu ülkede yabancılara toprak satma mhp-dsp hükümeti zamanında başladı buna ne diyeceksin ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|