AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-05-2007, 21:38   #11
Kullanıcı Adı
mutluya
Standart Oylarımız Başörtüsü Sorununu Çözecek Partinindir
o zaman kimseye oy vermeyeceksin

çünkü türkiyede baş örtüsü sorununu hiç bir parti çözemez bu sorunu milletce birlikte hareket ederek çözebiliriz. millet çözecek

onun için sivil topluma görev düşüyor.
bizlere görev düşüyor
yada DP oy vereceksin ama çözeceğine inanıyorsan şahsen ben inanmıyorumda

şunuda belirteyim ki TÜRKİYEDE BU SORUNU ÇÖZERİM DİYEN HİÇBİR PARTİ BU SORUNU ÇÖZEMEZ.

GEÇMİŞE BAKIN

ÖRNEKLER ÇOK
mutluya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 21:41   #12
Kullanıcı Adı
subcomandante
Alıntı:
subcomandante Nickli Üyeden Alıntı
ya gerçekten size bir soru 368 milletvekili ile girilen mecliste başörtüsünü namus sorunu olarak gören bir parti neden bu sorunla ilgili bi şey yapmak bi yana süreci neden tıkadı(ab insan hakları mahkemesinin verdiği temyizsiz karar)bide m.ali şahin başörtüsü %1,5in sorunudur çoğunluğun değil lafını neden söledi?
sorumun cevabını alamadım
subcomandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 23:43   #13
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Ben Mazlumder'in Ankara'da 70 haftadır yaptığı "İnanca Saygı Başörtüsüne Özgürlük" bildirilerinin bir bölümüne iştirak ettim. Fırsat buldukça da gidiyorum, başörtüsü konusuna gelince siyasi iradenin gerekliliğini savunuyorum.

Yani bu ülkede başörtüsü yasak olmaktan çıkacaksa bir siyasi iradeye muhtaçtır, bunun en büyük sivil savunucusu Mazlumder'dir, politikalarını ve yaptıklarını beğenmekteyim.

Lâkin bu ülkede bu sorunu çözmek için bir kriter vardır:

Cumhurbaşkanı eşi, Başbakan eşi, TBMM başkanı eşi ve Dış İşleri Bakanı eşinin başörtülü oluşu.

Bu kiriterlerden sadece biri kalmıştı, o da Cumhurbaşkanlığı, bunu bilenlerin ne kadar karşı tavır aldığını biliyoruz, inşâallah seçim sonrası bu koltuğa Gül'ümüzü kavuştaracağız, inşâallah o zaman tabular yıkılacak, başörtüsü refarandum ile çözülecek.

Bu ülkede bu sorunu çözecek tek parti; Ak Parti!

MHP'li vekil adaylarının eşlerinin kaçı başörtülü araştırın, gündüz "başörtüsü" narası atıp, akşam içki sofrasına oturanlar bu ülkede manevi hiç bir mes'elede çözüm olamaz.
Bîçâre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 23:48   #14
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Alıntı:
Alıntı:
ya gerçekten size bir soru 368 milletvekili ile girilen mecliste başörtüsünü namus sorunu olarak gören bir parti neden bu sorunla ilgili bi şey yapmak bi yana süreci neden tıkadı(ab insan hakları mahkemesinin verdiği temyizsiz karar)bide m.ali şahin başörtüsü %1,5in sorunudur çoğunluğun değil lafını neden söledi?
sorumun cevabını alamadım
Kardeşim ülkemizde tek başına iktidar olmak, 360 milletvekiline sahip olmak birşeyleri değiştirmek için yetmiyor.

Bu işin ucunda masonlar var, solcular var, genelkurmay var, anayasa mahkemesi var, CeHaPes var.. Teknik liseler kanunu geçirilmek istendiğinde darbe söylentilerini çıkaranlar, cumhurbaşkanlığı seçiminde meydanları dolduranlar, buna bir celsede kabül verirler miydi?

Tek çözüm başörtüsü kanun tasarısını bir milletvekilinin meclise sunması, Ak Parti'nin geçirmesi, Cumhurbaşkanının iki kez veto ederek halkın önüne koymasıdır. %70-80 halk iradesi ile bu sorun çözülür. İnşâallah çözülecek, muhterem hocalarımız 2008 için çok ümitli, ben de, biz de ümitliyiz.

Sadece söz değil, bu kez karar da milletin olacak inşâallah.
Alt 07-06-2007, 01:33   #15
Kullanıcı Adı
subcomandante
peki sen o zaman solcularıda orduyuda masonlarıda bir tutuyorsun...
peki fehmi korumu davet edildi en son bilderberg toplantısına bir solcu olan benmi?
buna bir cvp ver...
peki o kadar cesur söylemler veriyorduya erdoğan anayasa değişikliği yapabilecek gücü varken neden avrupa insan haklarına başvurdu?
Alt 07-06-2007, 02:31   #16
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Bu konuda bir değiller mi?

Arada çıkan üç beş siyasetçi, paşa ve diplomat "başörtüsü çözülmelidir" dedi diye yüzleri ak olamaz. Hâlâ anayasa değişikliği gücünden bahsediyorsunuz, teknik liselerin eşit sınava girmesi ile ilgili kanun tasarısında kimin ne kadar havalara zıpladığını bilmekteyiz, Denizli, Malatya, Konya ve diğer şehirlerde ki irtica raporlarını hiçe saymayalım.

Masonluğun ne olduğunu araştırmanızı tavsiye ederim, bu mes'elede Kanal 7 televizyonunun bir araştırması var izler iseniz muvaffak olursunuz.

Başörtüsünü bir kişi yasak etmedi, bir kişi de yasağı kaldıramaz. Kişiler üzerinden fikir yürütmeyi bırakıp insancıl yönden bakmanızı tavsiye ederim.
Alt 07-06-2007, 03:55   #17
Kullanıcı Adı
yasinkirac
arkadaş sanıyoki 368 milletvekili olunca bu ülkeyi evirir çeviririm.kardeş yanılıyorsun.biz müslüman insanlarız.şimdi sen hemen nasiplenip biz gavurmuyuz diye sakın ha cevap yazma müslümanlık nedir hoş görüdür sevgidir barıştır kardeşliktir.zorlama yoktur.ülkemizin esas sorunları vardı onları sizin istediğiniz gibi yapıp başörtü sorununu gündeme getirip ülkeyi bunalıma sokmadı Ak parti.önce ekonomik hedefti.ve bunu Allahın izniyle hallettik.ama 22 temmuz ve sonrası ben inanıyorum ve umuyorum bu zulum artık bitecektir. gelelim başlarda geçen Milli Görüş felsefesine. yaşım 23 geçen seçim Ak partiye oy verdim bu seferde oyumun rengi aynıdır.fakat şunuda söyleyeyim bizim evimize hala milli gazete girer ve ben 3 temmuz günü bilkentte hocamı dinlemeye gittim. bazı arkadaşlarımız Milli Görüş nedir ve Erbakan Hocam bu ülkeyi ne kazandırdı bi hayatını okusun. saadet partisinin Ak partiye hiç bir zararı yoktur aksine yararı vardır. siz o söylemlere fazla kafanızı takmayın ve hocamızada laf söyletmeyin bu ülkede emeği çoktur
yasinkirac isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2007, 12:12   #18
Kullanıcı Adı
subcomandante
bir değiller işte asıl sen efendiyi okuda masonları gör senin kanal 7 genel yayın yönetmenin bilderberge katıldımı katılmadımı sen onu bana söyle ben onun masonlarla ilgili neyini izleyeyim zaten bu ülkede bi akp müslüman bi akp dürüst değilmi?
haa bide SİZ KİM!!!
hani toplumu kucaklama?
siz biz ne?
yahu sen bana m.ali şahinin lafının karşılığını açıklasana...
Alt 07-06-2007, 13:27   #19
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Parlementoya girme şansı olan partiler; Ak Parti ve CeHaPes.. Bir ihtimâl MeHaPes ve DP bunları izliyor.

Her partinin kurmayları vardır, bu kurmayların bir zihniyeti vardır.

Ak Parti; muhterem Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın düş birliği ile kurulmuştur, ilk üç isim bunlardır. Bunların eşleri ve kızları başörtülüdür. Bu parti dışında bu sorunu çözecek irade yoktur! Yukarda ismini zikrettiğim partiler bu sorunun kenarından dahi geçemezler. Efendi'yi okudum muhterem kardeşim, Soner Yalçın'ın kim olduğunu da gayet iyi bilmekteyiz tasalanmayınız.
Alt 07-07-2007, 00:46   #20
Kullanıcı Adı
yasinkirac
arkadaşım buraya resmen muhalefete gelmiş sanada saygımız var birkaç kişinin bir yere katılması yada bir kanalın katılması beni o kadar ilgilendirmez.onu açarsan chpnin 3 trilyonunu hatırlatırım sana kanal türk haber türk e hibe ettiği paraları.ben partime yaptıgı icraatlara bakıyorum.biz parti olarak herkesi kuçaklıyoruz ama baykalcı zihneyete hayır arkadaşım
yasinkirac isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)