07-22-2009, 12:20 | #41 |
Arkadaşlar yorulmayın çünkü anlamaz..
Bize bi pürüz çıkmaması temennisi ile hayırlı olsun demek düşer.. Diğerleri de hasetten çatlar mı patlar mı bilemem.. |
|
07-22-2009, 12:25 | #42 |
Bir, senin koyduğun ölçüler bizim nazarımızda "değer" ifade etmiyor.
İki, azınlık çoğunluk bunları hala mı öğrenemediniz. Demokrasi var bu ülkede ve diğerlerine çoğunluk olan yönetime geçiyor. ARtık tükeniyorsanız siz de.. Sıkıntılarınızı da anlamak lazım.. Ama devran dönüyor işte.. Hep zalimin zulmü hüküm sürmeyecek elbette.. |
|
07-22-2009, 12:29 | #43 |
Allah c.c inananlarladır..İşte buda bunun bir göstergesidir...
Vesselam... |
|
07-22-2009, 12:39 | #44 |
faili meçhul:
bu üsslup ile gidersen dikkat et az sonra faili meçhule kurban gideceksin |
|
07-22-2009, 12:43 | #45 | |
Alıntı:
SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM ... YORUMLARINIZ SÜPER ... AMA LAKİN BİRAZ DOLU OLSA ; VE YAHUT ANLAŞILACAK CİNSTEN OLSA DAHA MAKBULE GEÇER ... DEMOKRASİ - EŞİTLİK - ADALET - daha var mı acep icraattan yoksun birşekilde arkasına sığındığınız ... saymakla biteceğe benzemiyor ... Kardeşim biz senin gibilerini çokk gördük ; halkta gördü ki şu an zaten sonuç belli icraat belli ... Niye halen düşünmeden laf olsun torba dolsun yapıyorsunuz ; halkı seviyoruz eşitiz diyorsunuz yeri gelince demokrasi için miting te yapıyorsunuz ... eeee neden eşitlik için bir icraat yapıldı mı da mahkemeden kendinizi alamıyorsunuz ... bu ne tezatlık böyle !? Diyorsunuz ki ; akp 'ye ak diyorsunuz , bundan öncekilerine bakılırsa akp aktan daha pak emin olun ... ihllere de ak değil diyorsunuz ; tamam bu ülkede bir siz aksınız ... ( güya eşitlikten bahsediliyor !) Diyorsunuz ki ; hep kendi zihniyetindekileri doldurdular her yere ... Çoğunluk neyi istedi ? Ak partiyi ... İktidar değil mi kime karışır Ona kalırsa ne hikmetse mahkeme de size çalışıyor ... Siz konuyu değil cevapları değil ancak "ben ne desem? "hesabındasınız ... Bir devlet BEN hesabıyla yürümez ... Önceden İHL ve yahut Meslek liseli kardeşim 20 puan eksik başlarken diğerleri 20 puan önde başlıyordu . ben bunu normal anadolu liseli bir kardeşime sordum bu bir zulüm bence yazık dedi. işte eşitlik geldi ; herkes te emin olun memnun ... Kusuruma bakmayın ; bu konuda ne deseniz hiçbirşeyi yaşamadan bilemezsiniz ; gözyaşı dökmeden bilemezsiniz ; bu yüzden bu konuda asla taviz vermem , kimse de benden hoşgörü beklemesin ... Bilmiyorum sözler bitmiyor; hatta konu böyle sevindirici gözden yaş getirici olunca ; sözler kifayetsiz kalıyor ... Rabbim sonumuzu hayır eylesin ... Konu FERM@N tarafından (07-22-2009 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.. |
||
07-22-2009, 12:52 | #46 |
Bizim tartışma ilkelerimiz bellidir.
Eğer karşımızdaki hakarete başladıysa susarız ki ateşi sönsün ve o da düşünmeye başlasın. Lütfen insaf edin ve zerre miktarından başlayarak düşünün. Güneşi elinizle kapatmaya çalışıyorsunuz. Heyhat sadece siz göremiyorsunuz. Hakikat aşikardır, apaçık ortadadır ama her göz göremez. SAdece düşünenler gerçekleri görebilir. Ve bir de gerçeklerle yüzleşmekten korkmayanlar. Adam gibi konuşmatyı öğrenince tartışmaya devam ederim yoksa sizin battığınıza daha fazla şahit olamamak adına susarım.. Nasıl olsa çözemiyorsanız kelimelerimin manasını!! |
|
07-22-2009, 13:01 | #47 |
|
|
07-22-2009, 20:14 | #48 |
faili mechul,ya sev,ya da ananı al ve ülkeyi terket
|
|
07-23-2009, 01:06 | #49 |
uzun zamandır beklenen bir hareket, "kadro değişikliği" gibi geleceğe yönelik değişiklikleri de kapsaması neticesiyle de müthiş bir gelişme.
|
|
07-23-2009, 13:15 | #50 |
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|