![]() |
#1 |
![]() UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 1-1 ve 2-0'lık skorlarla Tobol'u eleyan Galatasaray, UEFA'nın resmi internet sitesinde unutuldu.
UEFA'nın, UEFA Avrupa Ligi kategorisindeki tabloda, "2. turda elenenler" listesinde Tobol ile birlikte yer alan Galatasaray, 3. turda mücadele edecek takımların logolarının yer aldığı kategoride de bulunmuyor. Bu arada UEFA'nın sitesindeki, 3. ön eleme turu fikstüründe 35 maç olması gerekirken 28 maç yer alıyor ve 3. turda mücadele edecek takımların logolarının yer aldığı bölümde de 70 logo bulunması gerekirken, 59 logo bulunuyor. samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Ayıp etmişler (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bencede
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() vay garip Fenerliler vay bizim uefa'dan elenmemizi o kadar çok istiyorlar ki hemen yapılan bir hatayı anında eklemişler foruma unutmayın ki uefa'nın abonesinidir Galatasaray ve en son elenecek takımdır oradan Türkiye temsilcisi olarak (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Size soruyorum bu haber üzerinden polemik yarattık mı ? Gölge
Sadece haberi gördüm ve değerli olduğunu anladım(ki zaten habero lmuş) burada sizlerin bilgilenmesini istedim. Ama siz o şekilde değerlendiriyorsanız saygı duyarım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben eklerken polemik vesilesi siz eklerken düzgün bir haber oluyor o zaman ne haliniz varsa görün bir daha gs bölümüne tek harf yorum bile yapmayacağım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Konu senin eklediğin bu haber başka konularla karıştırma ve yaptığımız yorumlara lütfen dikkat ne demek ne haliniz varsa görün sana soracak değiliz herhalde birşey yaparken yorum konusuna gelince ister yap ister yapma senin bileceğin iş ben sadece haberi hangi maksatla eklediğini belirttim ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İyide benim hangi maksatla eklediğimi nerden ne şekilde biliyorsunuz ve burda bana suçlama yapıyorsunuz ?
Ben sizin gibi fanatik değilim ayrıca Galatasarın maçları hakkında yaptığım yorumları okumanızı tavsiye ederim. Gelip şu haberden bile kendiniz polemik yaratıyorsunuz ortada hiçbirşey yokken. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sevgili kardeşim ben polemik yaratmadım sadece ekleme niyetinin öyle olabileceğini tahmin ettim çünkü daha önceden Galatasaray bölümüne hiç haber eklemiyordun olumlu ya da olumsuz onu belirtmek istiyorum ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|