![]() |
#12 |
![]() saçmalamayı kesin ya..
.. ben dinini gerçek manada yaşayanlardan yorum beklerim..yani özde yaşamakdan bahsediyorum..haramı bildiği halde yaşayanlardan değil.!!!üzerine alınan alınsan bi zahmet!! ben kaçtane köşe yazısı okuudum ..sırf bu barbi yüzünden sapık gibi davranan..ve haberlerde.!!bunu kasteddim.. deniz motoruna binmek değil..ama 14 yaşında yasalara göre çocuk olabilir ama islam alimlerine göre akıl baliğ olan bir çocukla binmiş olması...ve çocuğun mayo giymiş olması..dinimizde ne olursa olsun o mayo giyilmez..ama bunu herkes üzerine alınmasın ve gocunmasın..ama doğru bu..bir çocuk 9 yaşına geldimi islami hayat tarzı olan aileler onu giydirmezler...bilen bilir ..bilmeyende beni yobazlıkla suçlasın umurumda değil.!!! evet benimde bez bebeğim bile olmadı..sakıncalı diye..ama bez bebeğim vardı diyipte islami yaşamazsanız gülerler adama ![]() tanıdığım tüm islam alimleri gayet mütevazi insanlardır...kaç tane tanıyorsunki yorum yapıyorsun derseniz...emin olun sayısını bilmem.. bu kadar aleni lüx hayat bir kere maneviyatı zayıflatır..eşine alınan saatin (hediye)parasını söylerken sanki 10 ytl diyor...açlıktan yok olmaya başlamış..işsizlik had safada iken bi alim bu kadar lakayt olmamalı idi |
|
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|