AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-08-2007, 18:36   #21
Kullanıcı Adı
3. abdulhamit
Standart AK PARTI VE ERBAKANIN SÖYLEMLERI!!

"Hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız"

Avrupa'nın coğrafi olarak sınırlanması fikrine karşı çıkan Chirac, ''Türklerin Avrupalı olmadığını söylemenin anlamı yok, ayrıca biliyorsunuz ki hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız'' dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, ''Türklerin Avrupalı olmadığını söylemenin anlamsız olduğunu'' belirtti.

Marsilya kentinde öğrencilerin katıldığı bir konferansta konuşan Chirac, bir soru üzerine, Türkiye'nin AB üyeliğine desteğini yineledi. Avrupa'nın coğrafi olarak sınırlanması fikrine karşı çıkan Chirac, ''Türklerin Avrupalı olmadığını söylemenin anlamı yok, ayrıca biliyorsunuz ki hepimiz Bizans'ın çocuklarıyız'' dedi.

BEN İSTERDİMKİ TÜRKİYE NİN FRANSA YA HÜKÜMET BAZINDA TEPKİLİ OLMASINI AMA MALESEF BİR TEK KÜRŞAT TÜZMEN CEVAP VERDİ O DA T.C SINIRLARI İÇİNDE KALDI. HATTA HALKIN BU KONUDAN HABERİ BİLE YOKTU. TA Kİ ERBAKAN BUNU SÖYLEYENE KADAR .ERBAKAN SÖYLEYİNCE BU KONU TÜRKİYE NİN GÜNDEMİNE GİRDİ O AÇIDAN İYİ OLDU ÇÜNKÜ KÜSTAH FRANSIZLAR BİZİM TEPKİSİZ BİR TOPLUM OLDUĞUMUZU DÜŞÜNMÜŞLERDİ. ŞİMDİ SİZDEN RİCAM HOCANIN O KONUŞMASINI YOU TUBEDEN BİRDAHA DİNLEMENİZ.
İNŞAALLAH NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLARSINIZ

SAYGILAR SUNARIM
Alt 09-08-2007, 18:40   #22
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Anlıyoruz biz çok iyi ve izlenmiştir emin olun zaten defalarca...Yani yanlış anlama olmaz evelallah...

Ama ben soruma cevap alamadım?
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2007, 21:26   #23
Kullanıcı Adı
SAHILL35
HİİŞŞT SAADETCİLER
Bİ KOPUN GİDİN Bİ
KENDİNİZE Bİ SİTE AÇIN VEYA Bİ MAİL ADRESİ ALARAK BAŞLAYIN Bİ YERDEN..
BURDA KAOS ÇIKARMAYIN ARTIK
NE HAZIMSIZMIŞSINIZ YAA
ULE CHP BİLE SİZİN KADAR GADDARLIK ETMİYOR
EL İNSAF YAW
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2007, 23:13   #24
Kullanıcı Adı
R.T.E.
KÜTAHYA İLİ SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ:
" Merkez ilçede X tane üyem var, SAADET PARTİSİ merkez ilçede X- 546 oy aldı."
e anlayın artık gerisini.
ama saadet partisi bir FİKİR PARTİSİ dir. yani SAADET % 0 oy alsa bile mutlaka seveni olur.
onun için saygı sınırını aşmayıonız.
TARİHİMİZİN EN "KÖKLÜ" PARTİSİDİR. (chp yi saymıyorum )
Allah AKPARTİyi bir fikir partisi eylesin.
henüz maalesef değiliz gibime geliyor. anayasa taslağı HALKTAN GİZLİ yapılmaz mesela.
bu stratejik ve somut bir hatadır.
Arzuhan doğan yalçındağın dediği doğrudur.
SIZDIRARAK BİLGİ verilmez.
işte fikir partisi olmayıo bunun için istiyorum.
ne olacaksa olsun DEMOKRASİDEN ÖDÜN vermemelidir.
inşallah o günler yakındır. belki yarın belkide yarından da yakın.
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 01:29   #25
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Senin fikir partisi dediğin "tek fikir partisi" yani kafatasçı zihniyet...dolayısıyla biz almayalım teşekkürler...Hem sen necisin ya ben çözemedim...ak partiliyim diyorsun bize demediğin kalmamış.

ayrıca bize hocası gibi cehennemlik diyen arkadaş da hala cevap vermedi bana...gitti mi yoksa?

Sana inanıldığını zannediyorsun R.T.E; ama büyük bir gaflet içerisindesin.Bu forumun yüzde doksanı bir saadetliye ya da saadetçiye kulak asmayacak kadar akıllı.
Alt 09-10-2007, 16:09   #26
Kullanıcı Adı
malcolm x
Alıntı:
SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
HİİŞŞT SAADETCİLER
Bİ KOPUN GİDİN Bİ
NE HAZIMSIZMIŞSINIZ YAA
EL İNSAF YAW
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu hitap şekli bize yakışmıyor. bu foruma her fikirden insanın girmesi lazım zira fikirlerin seviyeli bir şekilde tatışılması lazım ve benim bildiğim kaDArıyla saadet in de forumu var MGF orayada girip tartışabilirsiniz. ben bazen orayada girip yazı yazabiliyorum o yüzden burasıda bence farklı fikirleri tartışabilmeli
malcolm x isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2007, 18:28   #27
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Hocam yeni geldiğin sahill35 adlı üyemizin mesajından alıntı yapmandan anlaşılıyor zaten..Dünden bugüne foruma mesaj yazan saadetlilerin tarzlarını bir incele,sonra bir kez daha yaz bu yazdıklarını ve saadetin sitesinin reklamını yap..

Tartışmak ile provokasyon/propoganda yapmayı karıştırmayalım...Gerçi desem ne işe yarar ki? Tamamen bu iki şeyi yapıyor saadetçiler.
Alt 09-27-2007, 19:51   #28
Kullanıcı Adı
fethi012
S.a...
Arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum ve forumu bastan asagı inceledim. Aktunahan kardeş R.T.E bir eleştiri olarak yorum yapmış bence hemen tepki gösterme bende R.T.E kardeşle aynı fikirdeyim suan partinin belli bir fikri olmalıve bu fikir doğrultusunda hareket etmeli diye düşünüyorum tabii saplantılı olarak değil. Bazı partileri yaptığı yanlışlarını kabul etmemekle suçluyoruz eğer bizimde bir hatamız varsa ki hepimiz insanız hatamız olacaktır hatalarımızı kabul etmeli ve bundan sonra da ona göre hareket etmeliyiz.
fethi012 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2007, 20:13   #29
Kullanıcı Adı
SAHILL35
Alıntı:
malcolm x Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
HİİŞŞT SAADETCİLER
Bİ KOPUN GİDİN Bİ
NE HAZIMSIZMIŞSINIZ YAA
EL İNSAF YAW
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu hitap şekli bize yakışmıyor. bu foruma her fikirden insanın girmesi lazım zira fikirlerin seviyeli bir şekilde tatışılması lazım ve benim bildiğim kaDArıyla saadet in de forumu var MGF orayada girip tartışabilirsiniz. ben bazen orayada girip yazı yazabiliyorum o yüzden burasıda bence farklı fikirleri tartışabilmeli
BENCE OLAYI KAMİL ANLAMDA KAVRAMADAN BÖYLE ELEŞTİRMEKDE HİÇ UYGUN DEĞİL...
BAK KARDEŞİM BENDE MİLLİ GÖRÜŞ KÖKENLİYİM AMA FORUMDA SAADET PARTİLİLERİN TACİZ VE TAHRİKLERİNİ GÖRSEN USLUP KONUSUNDA EMİNİM BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜRDÜN...
MADEM YENİSİN DURUMLARI İNCELE BİRAZ ÖNCE..
SONRA YANLIŞIMIZ VARMI YOKMU KONUŞALIM..
OLURMU?
SAHILL35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2007, 23:27   #30
Kullanıcı Adı
AKmetalci
Alıntı:
malcolm x Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
HİİŞŞT SAADETCİLER
Bİ KOPUN GİDİN Bİ
NE HAZIMSIZMIŞSINIZ YAA
EL İNSAF YAW

evet katıyıorum arkadasa. usluplarımız onemli.site olarak her görüşe eleştiriye açık bir forum uz..
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)