AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-10-2009, 14:22   #11
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Ayna programında izlemiştim Amerikada bir yahudi mahallesini göstermişti izlemiş olanlar varsa hatırlayacaklardır.....

İnanın programı izlerken alamak geldi içimden.....

Adamlarda ayenen bizdeki gibi ahramlar var ama bizdeki gibi kaçış yolu arayıpda harama koşanları yok.....

Yahudilerde kız ve erkek eğitimi karma değil ayrı ayrı okullarda yani bırakın sınıfı okulları bile farklı. Araştırmışlar ve bulmuşlarki iki cins aynı çatı altındayken karşı cins acaba hakkımda ne düşünüyor onu etkiledim mi ilh.... yani malüm doğuştan gelen bazı güdüler olurmuş ve kendisini derse odaklayamazmış. bu yazıklarım bilimsel adamlar araştırmışlar ve uyguluyorlar......yani dinlerinin söylediğini bilimle destekleyip yollarına devam ediyorlar....
ve yayında şu bilgiyi veriyor "Avrupada karma eğitimin kaldırılması görüşülürken bizim ülkemizde karma eğitim kabul edilmiş...."

Yahudi ailelerinin çok çocuklu olduğunu gördüm ve yahudinin bir tanesi diyorki çocuklarımız bize Allahın verdiği hediyelerdir ne kadar çok olursa o kadar mutlu oluruz onları iyi yetiştirmek için elimizden geleni yaparız adam öyle deyince benim aklıma peygamberimizin şu hadisi geldi " Ben kıyamet günü ümmetimin çokluğuyla övüneceğim, doğmamış bile olsalr"(tam metni böyle değil ama ana fikri bu) ülkemizde ise 3 çocuk diyen başbakanla dalga geçiliyor ve ne acayipki bunu çoğu dindarda yapıyor... çocukğun doğmadan rızkının verildiğini bile bile set çekiliyor yaşamlara.....

Aile planlaması adı altında nüfüsumuzun çoğalmasını önleyen yahudilerin evlerinde 5er-6şar çocukları var....

Yahudilerde şöyle birde gelenek varmış lise düzeyindeki okulu bitiren bir kız çocuğu 2(galiba 3 de olabilir) sene din eğitimi ama tamamen din eğitimi almadan üniveristeye gitmiyor ginderilmiyor ve evlendirilmiyor.... ülkemizdede din eğitimi alınmasın diye kırk türlü oyun oynanıyor ve gönderenlerede çoğun beynini yıkıyor diye suçlu durumuna koyuluyor....

işin ters tarafı yahudilerin yaptığı çoğu şey islamın gereklilikleri ve biz yapmıyoruz nedense Çağdaş olacağızya ondan mı? bilmem!...

daha çok güzel bilgiler vardı ama aklıma bu kadarı geldi sitesinde var ise izlemenizi tavsiye ederim.....

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)