08-13-2009, 13:15 | #1 |
Arda Büyük Düşünüyor
Sezon başında 10 numarayı ve kaptanlık pazubandını alan Arda, performansını giderek yükseltiyor. Başkan Adnan Polat, “Onun kariyerini ben planlıyorum, ikinci sınıf bir takıma göndermem” diyor. Barça’nın gündemine gelen Arda ise “Avrupa’da kupa kaldırmadan bir yere gitmem” diyor. Galatasaray’da gündem yine Arda Turan... Kaptanlık pazubandını takıp, 10 numaralı formayı sırtına geçirdikten sonra performansını yükselten genç yıldız, Barcelona’nın da dikkatini çekti. İspanyol devinin Arda konusunda gelecek sezon için teknik direktör Frank Rijkaard’dan söz aldığı iddia edildi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, daha iki gün önce Arda’nın transferiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı. İddialar örtüştü Arda’nın bir menaceri olmasına karşın, kariyer planlamasını kendisinin yapacağını söyleyen Başkan, “Onu gidip de ikinci sınıf bir takıma, İspanya’nın 14. takımına yollamam. En azından ilk 4’te olmalı. Her futbolcu satılabilir. Ancak biz şu anda Arda’yı satmayı düşünmüyoruz” demişti. Bu durumda İspanyol medyası kaynaklı iddialarla, Polat’ın sözleri örtüşüyor. Peki Arda’nın transferi konusunda düşünceleri neler? İşte genç oyuncunun yakın çevresine aktardığı sözlerden bazıları: Aslantepe hayali! “Barcelona’ya gitmeyi kim istemez ki. Ama ne kulübe ne de menacerime gelmiş herhangi bir teklif yok. Zaten şu an kendi takımıma konsantre olmuş durumdayım. Şu sıralar bir transfer olması söz konusu dahi değil. Başkanımıza da sözüm vardı, Avrupa’da bir kupa kaldırmadan bir yere gitmeyeceğime dair. Aslantepe’deki stada da kaptan olarak çıkmayı hayal ediyorum. Zamanın ne getireceği elbette belli olmaz, büyük konuşmamak lazım. Ben her zaman kulübün menfaatini düşünürüm.” Kaynak:Fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
arda, büyük, düşünüyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|