![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Yazılı açıklamaların delil olmaycağını söyledim mi? Bu başlıktaki şey YAZILI AÇIKLAMA MI? Yazılı açıklama resmi bir açıklamadır, partinin sitesinde yer alır vs.vs. Artı ben kartelmedyasının hiç bir zaman delil olarak kullanmadım. Eğer kartel medyasını delil olarak kullanırsam ve bu forumda bunlarla ilgili başlık açarsam bu forumda yer kalmaz. Sizin şahsınız için demedim kartel medyasının söylediklerinin yalan olup olmadığı konusunu, partinizin genel söylemi değil mi? Başbakan defalarca bu kartel medyasına YALANCI demedi mi? almayın bunalrı demedi mi? Siz başbakana inanmıyormusunuz? Başbakanın inanmayın., almayın, yalancı dediği medyanın bir haberini hiç doğruluğunu araştırmadan alıp erbakan hocaya hakaret etmek size yakışıyor mu? Erbakan hocanın sizin kulağınızla duyduğunuz sözleri varmış ve soğumuşsunuz. olabilir buna itiraz etmem, duymuşsanız doğrudur, soğuyabilirsiniz bu sizin tercihinizdir. Ama doğru olan şeyler üzerinden soğuyun. Burdaki gibi yalan olma ihtimali yüzde bin olan şey üzerinden soğumayın. Hocadan bir tek olumlu söz duymamışsınız... ![]() Duymak isteseydiniz duyardınız. Ama siz duymak yerine kartel medyasının yalanlarını tercih edip erbakan hocaya hakaret etmeyi yeğliyorsunuz. bende size sorayım: TAYYİP ERDOĞANIN SAADET PARTİSİ HAKKINDA BİR TEK OLUMLU SÖZÜNÜ SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ? ![]() Ha olumsuz da yoktur diyebilirsiniz. demek ki bardağın dolu tarafını görmek isteyen o tarafa bakar boş tarafını görmek isteyen diğer tarafa bakar. Hocanın sözlerine bakış da öyledir. Neyi görmek isterseniz onu görürsünüz. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|