![]() |
#1 |
![]() ![]() İlanın İçine Etmiş Verdiği emlak ilanı için evinin fotoğrafını çeken yurdum insanı tuvaletini yapan çocuğunu görmemiş midir acaba... ![]() Pirana Canlı Yayında Yaratıcı habercilik konusunda yurdum insanı görüldüğü üzere çok başarılıdır... ![]() Bıcı Bıcı Her zaman espirili ve çocuksuyuzdur... ![]() Al Beni! Yurdum meyveleri de kendini beğendirmek için çabalar... ![]() Gerçek ve Harbi Hep anlatımımızı kuvvetlendirmek için çalışırız.. ![]() Otopark Ücreti Yurdum insanı en büyük sorunlarından otopark konusuna değişik önlemler bulmuş. ![]() İkisi Bir Arada! Bakkallarımız da çok kozmopolittir. Her şeyi yan yana bulabilirsiniz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Presteyşin De Ne Mi? Yabancı kelimelerin yazımında bazen sorun yaşıyormuş gibi görünsede her zaman anlarız... ![]() Kötü Olmak İstemiyoruz Her zaman kibarızdır, çok sert bir uyarıyı bile nazikçe iletiriz... ![]() İmkansızı İsteriz Yurdum insanı için imkansız yoktur! Dokunmadan ellemek bile mümkündür onlar için... ![]() Yangın Merdiveni Ne İşe Yarar Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki 6 katlı bir apartmanın yangın merdiveni, "Bu ne işe yarar" denilecek cinsten. Çünkü binan dış cephesine monte edilen yangın merdivenine, binanın hiçbir yerinden giriş bulunmuyor. ![]() Yurdum Şoförlerinin Yaratıcılığı! Yurdum şoförleri araçlarına yazdıklarıyla ne kadar yaratıcı ve komik olabileceklerini gösteriyorlar. Ülkemizin dört bir köşesinden en ilginç ve komik fotoğraflar... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|