AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-21-2009, 14:29   #21
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu hipermuhafazakar, verdiğin linkteki ilk resimdeki adam kim biliyormusun ?
Bilmiyorum, kimmiş ?
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 14:37   #22
Kullanıcı Adı
rikopasa
Korelidir o adam güney kore kuzey kore savaşında asker o adamın kafasına sıkarken yakalanmış bir fotoğraf karesidir ve yanılmıyorsam pulitzer ödülü almıştır.
Yani demek istediğim direkman fotomontajdır, cola nın ne böyle nede senin daha önce verdiğin gibi afişleri vardır. Onlarda montajlanıp servis edilmiştir.

Bak yineliyorum, benim asla colayı korumak gibi bir amacım yok, colanın sağlığa zararlı olduğu bir gerçektir zaten ve tüketilmesi uygun değildir. Benim söylemek istediğim her gördüğünüze her söylenene kayıtsız şartsız inanmamanız gerektiğidir, mantık yürütmenizdir birazda olsa.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 14:38   #23
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
İsrail'den Teşekkür!

Alt 08-21-2009, 14:44   #24
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Korelidir o adam güney kore kuzey kore savaşında asker o adamın kafasına sıkarken yakalanmış bir fotoğraf karesidir ve yanılmıyorsam pulitzer ödülü almıştır.
Yani demek istediğim direkman fotomontajdır, cola nın ne böyle nede senin daha önce verdiğin gibi afişleri vardır. Onlarda montajlanıp servis edilmiştir.

Bak yineliyorum, benim asla colayı korumak gibi bir amacım yok, colanın sağlığa zararlı olduğu bir gerçektir zaten ve tüketilmesi uygun değildir. Benim söylemek istediğim her gördüğünüze her söylenene kayıtsız şartsız inanmamanız gerektiğidir, mantık yürütmenizdir birazda olsa.
Yahu onun zaten fotomontaj olduğu, coca cola afişi olmadığını, israil katliamlarına dikkat çekmek için hazırlanmış birşey olduğunu anlamayacak ne var ! O resim bir dikkat ikonudur ama diğerleri kısa süreli yahudi bölgelerinde görülmüş reklamlarıymış.
Alt 08-21-2009, 14:44   #25
Kullanıcı Adı
rikopasa
Yahu beni neden anlamamkta bu kadar ısrarcı davranıyorsunki sen. Ben ne diyorum sen ne yapıyorsun. Ayrıca cevap veremediğin yazışmaları kalkıp forumu resimlere boğarakmı cevaplarsın sen.
Ben israilimi korudum ben colayımı korudum, böyle bir yazımı yazdım ?
Benim söylemek istediğim her söylenene her gördüğünüze körü körüne inanmayın, kötü birşeymi bu söylediğim sence.

Bak o fotomontajlanan reklamın aslıda bu linktedir.

http://www.3ayak.org/etiket/pulitzer...d%C3%BCl%C3%BC

Allah'ın ilk emrini hatırla, oku araştır doğrusunu bul. İşine geleni alıp işine gelmeyeni duymamazlıktan gelmek ne sana ne çevrene nede bu vatana yarar.
Alt 08-21-2009, 14:46   #26
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu onun zaten fotomontaj olduğu, coca cola afişi olmadığını, israil katliamlarına dikkat çekmek için hazırlanmış birşey olduğunu anlamayacak ne var ! O resim bir dikkat ikonudur ama diğerleri kısa süreli yahudi bölgelerinde görülmüş reklamlarıymış.
miş li mışlı konuşursan olmaz ama, inandırıcılığını kaybedersin.
Alt 08-21-2009, 14:49   #27
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
Yahu beni neden anlamamkta bu kadar ısrarcı davranıyorsunki sen. Ben ne diyorum sen ne yapıyorsun. Ayrıca cevap veremediğin yazışmaları kalkıp forumu resimlere boğarakmı cevaplarsın sen.
Ben israilimi korudum ben colayımı korudum, böyle bir yazımı yazdım ?
Benim söylemek istediğim her söylenene her gördüğünüze körü körüne inanmayın, kötü birşeymi bu söylediğim sence.

Bak o fotomontajlanan reklamın aslıda bu linktedir.

http://www.3ayak.org/etiket/pulitzer...d%C3%BCl%C3%BC

Allah'ın ilk emrini hatırla, oku araştır doğrusunu bul. İşine geleni alıp işine gelmeyeni duymamazlıktan gelmek ne sana ne çevrene nede bu vatana yarar.
Benim o resimleri koymamla senin bir alakan yok dostum sen rahat ol. Senin ne anlatmak istediğini anladım takdir ettim. Ama onlar afişlerindemiş, kaldırmışlar. O koreli mazlum zaten cola afişi değil. O koreli resmi artık bir sembol olmuş. O sembolle coca colanında insanları öldürdüğü gösterilerek birleştirilmiş. Tabiki coca colanın afişi değil o.

Benim şimdi karşıma çıktı o resimler, bu konu aklıma geldi ondan ekleyeyim dedim. Çok güzel anlatmışlar meseleyi. Senle bir alakası yok. Senin anlatmak istediğini en başta anladım zaten
Alt 08-21-2009, 14:54   #28
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
miş li mışlı konuşursan olmaz ama, inandırıcılığını kaybedersin.
O afişlerin coca colanın afişlerini olduğunu yazmışlar heryerde. Bizde burdan gördüğümüzle inanıyoruz, benim israile gitmem mümkün değil. O afişler gerçek olsun olmasın, bunlar 2004 yılındaydı galiba CNN'de gelirlerini İsrail ordusuna vereceklerini açıklamadılar mı İsrail sonra neler yaptı biliyoruz burda kayıtlarımız altında. Bu hep aklımızdadır, konu gereği o afişlerde aklıma geldiğindne ekledim. Doğru olsa ne olur olmasa ne olur. Coca colanın nerden olduğu ve o terör devletinin neler yaptığı ortadadır. Daha uzatacak birşey yoktur.
Alt 08-21-2009, 14:57   #29
Kullanıcı Adı
rikopasa
Tamam o zaman sorun yok, anladığına sevindim.

Başka bir arkadaşımızda Mısırdaki bir üniversitenin araştırmasını koymuş, kaynak sordum gösterdiği kaynakta bir forum ve orada da kaynak belirtilmemiş.
Mısır'da bir üniversitede colanın içinde "domuz etinden bazı parçalar" bulmuşlar. Yani komik değilmi bu söylem, ne yani domuz alyuvarımı bulmuşlar veya domuz endoplazmik retikulum umu bulmuşlar.
Hiçbir üniversite bu söylemle açıklama yapmaz, bilimsel dil kullanır.

İşte bunu bile düşünemeyerek direkman inanmak bana biraz garip geliyor.
Alt 08-21-2009, 15:13   #30
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O afişlerin coca colanın afişlerini olduğunu yazmışlar heryerde. Bizde burdan gördüğümüzle inanıyoruz, benim israile gitmem mümkün değil. O afişler gerçek olsun olmasın, bunlar 2004 yılındaydı galiba CNN'de gelirlerini İsrail ordusuna vereceklerini açıklamadılar mı İsrail sonra neler yaptı biliyoruz burda kayıtlarımız altında. Bu hep aklımızdadır, konu gereği o afişlerde aklıma geldiğindne ekledim. Doğru olsa ne olur olmasa ne olur. Coca colanın nerden olduğu ve o terör devletinin neler yaptığı ortadadır. Daha uzatacak birşey yoktur.

Hipermuhafazakar, şimdi buraya yazmışsın cola cnn e açıklama yaptı demişsin gelirlerimizi israil e bağışlıyoruz diye. Bak yine aynısını yapıyorsun, bilmeden görmeden doğruluğundan emin olmadan konuşuyorsun. Bana bunun kaynağını gösterebilir misin ?

Ben bu haber için şehir efsanesi diyorum, hadi aksini ispatla bana.

Sen ispatlayamazsan ben seni bu konuda dahada aydınlatacağım.

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)