08-22-2009, 15:56 | #11 |
bir de şair olsanız ne derece edebiyati kelimeler kullanacağınızı çok merak ederdim doğrusu. Güzel konuşma teknikleri öğrenmeye çalıştığım, ve edebiyat dilimin iyi olduğuna inandığım halde bu kadar güzel sözler telaffuz edemiyorum. Sanırım anlatmak istediğimi edebiyat terimleri ile anlatamadığımdan kaynaklanıyor.
|
|
08-22-2009, 15:57 | #12 |
neyse konu asıl amacından sapmasın. İshak beyin açtığı konuyu dağıtmayalım aynı tartışma konusu üzerinden müzakere edelim.
|
|
08-22-2009, 16:17 | #13 |
Tabi aç kalmak işine gelmiyor ondan eziyetli ibadet yaftasını yapıştırmış..
Midenin sindirim sisteminin bir ay boyunca dinlenmesinin vücuda ne kadar büyük yararları olduğundan haberi yok herhalde.. "Oruç tutun ki sıhhat bulasınız" (Hadis-i Şerif) |
|
08-22-2009, 18:18 | #14 |
Arkadaşlar islam alemi olarak hantallaştığımızın farkında mısınız?Dinimize ve dini değerlerimize alenen hakaretler yapılıyor,zahmet edip bir tepki mesajı yazamıyoruz!?Zaten bizler herşeye gülüp geçtiğimiz için bu zalimlerin saldırılarına maruz kalmaktayız.Yoksa gerektiği zaman gerektiği gibi tepkimizi dile getirseydik kimse bu ülke üzerinden ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ oyunları oynamazdı!!!Ha şunuda hatırlatmak isterim,bu yazarın bağlı bulunduğu medya organında çalışanlardan bir hanım şuan ETÖ tutuklusu!!
|
|
08-22-2009, 18:59 | #15 |
Cehennem odunu
Eziyet miş Müslümanların oruçlu iken yaşadığı hazdan haberi yok ki Dünyalık gelmiş dünyalık gidiyor |
|
08-22-2009, 19:15 | #16 |
Nasipsizler diye nitelendiriyorum ben bu tür düşünce yapısına sahip yaratıkları Allah islah etsin islah etmezse de kahretsin ! ....
|
|
08-22-2009, 19:52 | #17 |
Sus bre şu aziz mübarek gün için sus ayıptır ayıp.
Vesselam |
|
08-23-2009, 00:22 | #18 |
ramazan'ı şerif'te insanların dinine daha fazla sarılması,islam hazımsızlığı olan faşist
yazarı bir hayli germiş.yazıdan anladığım;Allah'ın ayetlerini takmayın ve oruç tutarak kendinizi müskil duruma sokmamamızı emrediyor.şeytanın avukatlığını yapan bu kadını muhatap alacak bir tarafı yok ne de olsa sahibinin sesi,vatan gazetesi almayın |
|
08-23-2009, 10:11 | #19 |
ramazanın feyz ve bereketini anlamamış olmasına şaşırmadığım gibi islama laf atmasını da şöyle değerlendiriyorum. "İslam dini o kadar yücedir ki kibir ve nifak dolu bu cahil kadının söylediklerini alaya bile almayacak kadar, ayrıca söylediği kötü sözlerden dolayı kirlenmeyecek kadar temiz bir dindir"
|
|
08-23-2009, 13:46 | #20 |
Bu cahil din hasmı kadına bilimsel cevap vereyim.
Sağlığın korunması için senede belli miktar günlerde PERHİZ YAPILMASINI DOKTORLAR SİZE TAVSİYE EDECEKTİR ! Zararlı kolesterolü lipitleri vücuttan ney temizler Ben 3 gün oruç tuttum kendime gelmeye başladı yemin ederim. O makyajsız suratınıda bir gösterde millet cadı görsün. Cennet ucuz değil, cehennemde luzümsuz değil ! Konu hipermuhafazakar tarafından (08-23-2009 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
cahil, chp, din, etö, hakaret, kadın, mutlu, müslümanlar, namaz, oruç, tönbekçi, vatan, yazar, yolsuzluk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|