AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-22-2009, 15:56   #11
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Alıntı:
LeyaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şair değilim yahu (: Nerdee
bir de şair olsanız ne derece edebiyati kelimeler kullanacağınızı çok merak ederdim doğrusu. Güzel konuşma teknikleri öğrenmeye çalıştığım, ve edebiyat dilimin iyi olduğuna inandığım halde bu kadar güzel sözler telaffuz edemiyorum. Sanırım anlatmak istediğimi edebiyat terimleri ile anlatamadığımdan kaynaklanıyor.
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2009, 15:57   #12
Kullanıcı Adı
BlueMoon
neyse konu asıl amacından sapmasın. İshak beyin açtığı konuyu dağıtmayalım aynı tartışma konusu üzerinden müzakere edelim.
Alt 08-22-2009, 16:17   #13
Kullanıcı Adı
depare
Tabi aç kalmak işine gelmiyor ondan eziyetli ibadet yaftasını yapıştırmış..

Midenin sindirim sisteminin bir ay boyunca dinlenmesinin vücuda ne kadar büyük yararları olduğundan haberi yok herhalde..

"Oruç tutun ki sıhhat bulasınız" (Hadis-i Şerif)
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2009, 18:18   #14
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Arkadaşlar islam alemi olarak hantallaştığımızın farkında mısınız?Dinimize ve dini değerlerimize alenen hakaretler yapılıyor,zahmet edip bir tepki mesajı yazamıyoruz!?Zaten bizler herşeye gülüp geçtiğimiz için bu zalimlerin saldırılarına maruz kalmaktayız.Yoksa gerektiği zaman gerektiği gibi tepkimizi dile getirseydik kimse bu ülke üzerinden ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ oyunları oynamazdı!!!Ha şunuda hatırlatmak isterim,bu yazarın bağlı bulunduğu medya organında çalışanlardan bir hanım şuan ETÖ tutuklusu!!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2009, 18:59   #15
Kullanıcı Adı
manifesto
Cehennem odunu
Eziyet miş
Müslümanların oruçlu iken yaşadığı hazdan haberi yok ki
Dünyalık gelmiş dünyalık gidiyor
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2009, 19:15   #16
Kullanıcı Adı
Gölge
Nasipsizler diye nitelendiriyorum ben bu tür düşünce yapısına sahip yaratıkları Allah islah etsin islah etmezse de kahretsin ! ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2009, 19:52   #17
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
Sus bre şu aziz mübarek gün için sus ayıptır ayıp.
Vesselam

Alt 08-23-2009, 00:22   #18
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
ramazan'ı şerif'te insanların dinine daha fazla sarılması,islam hazımsızlığı olan faşist
yazarı bir hayli germiş.yazıdan anladığım;Allah'ın ayetlerini takmayın ve oruç
tutarak kendinizi müskil duruma sokmamamızı emrediyor.şeytanın avukatlığını yapan
bu kadını muhatap alacak bir tarafı yok ne de olsa sahibinin sesi,vatan gazetesi almayın
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-23-2009, 10:11   #19
Kullanıcı Adı
BlueMoon
ramazanın feyz ve bereketini anlamamış olmasına şaşırmadığım gibi islama laf atmasını da şöyle değerlendiriyorum. "İslam dini o kadar yücedir ki kibir ve nifak dolu bu cahil kadının söylediklerini alaya bile almayacak kadar, ayrıca söylediği kötü sözlerden dolayı kirlenmeyecek kadar temiz bir dindir"
Alt 08-23-2009, 13:46   #20
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Bu cahil din hasmı kadına bilimsel cevap vereyim.

Sağlığın korunması için senede belli miktar günlerde PERHİZ YAPILMASINI DOKTORLAR SİZE TAVSİYE EDECEKTİR ! Zararlı kolesterolü lipitleri vücuttan ney temizler Ben 3 gün oruç tuttum kendime gelmeye başladı yemin ederim.

O makyajsız suratınıda bir gösterde millet cadı görsün.

Cennet ucuz değil, cehennemde luzümsuz değil !

Konu hipermuhafazakar tarafından (08-23-2009 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir..
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
cahil, chp, din, etö, hakaret, kadın, mutlu, müslümanlar, namaz, oruç, tönbekçi, vatan, yazar, yolsuzluk

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)