AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-30-2009, 19:02   #21
Kullanıcı Adı
Rafugee
kendisini normalde hiç sevmem görmeye bile tahammül edemediğim birisidir ama ilginç bi şekilde ilahiyi güzel okumuş,ben beğendim..ayrıcada bencede kim olduğu ve nasıl birisi olduğu önmli deil..yaptığı şey güzel diye düşünüyorum...hem kimse bunun sonucunu bilemez çok farklı ve güzel neticelerde doğurabilir..Yaradılanı Yaradandan ötürü sevmeli,hoşgörmeli diye düşünüyorum.....
Rafugee isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:15   #22
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
iyide arkadaşlar biz bu ialhiyi haykonun neyine yalıştıramadık hiçkimsenin tekelinde değildir ilahiler.madem öyle o zaman umreye hacca giden birsürü sosyetikler var onlara çıkıpta sen oralara gidemezsin bu süsünle püsünle geldiğin ortama bi bak diyormuyuz yada demeye hakkımız varmı.bi kere rabbim çağırmış onu bize ne demek düşer.
haykoda öyle rabbim okutmuş ne yaparsınız
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:19   #23
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar

Ön yargıyla bi yere varamayız...

Hayırlı şeylere vesile olur umarım...
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:25   #24
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dinledim çok beğendim facebookta paylaştım . Şarkıyıda indirdim . Neden rahatsız oluyoruz ? Haykonun okuduğu bu ilahi çok geniş İslamdan bi haber yaşayan bir kesime ulaşacak . Belki onların gönüllerinde bir kıpraşma olacak .

Bence biraz Hoşgörülü olmak gerek ...

Şimdi bir rock sanatçısı çıkıp ilahi söylüyor. Söyleyebilir. Neden söyleyemesin? Ama söyleyecekse bunu o ilahinin ağırlığına uygun bir şekilde söylemeli. Bir büyüğünüzün bile karşısına çıkarken insan kendine çeki düzen veriyor. Allah'ı peygamberi zikreden birinin bu kılıkta olması nasıl doğru karşılanabilir?

Bir eğitimci olarak ifade etmek isterim ki insan beyni duyduğu ile gördüğünü her zaman eşler. Küçük bir çocuğun önüne kalem koyup sürekli silgi derseniz, o çocuk bir süre sonra silgiyle kalemi karıştırır. En azından silgi dediğinizde zihninde kalem canlanır.

Peki siz bir punkçuyu gösterip ilahi dinletirseniz, zamanla insanların zihninde nasıl bir din olgusu oluşur? Tahmin edebiliyor musunuz? Yaratanımızın, peygamberimizin isimleri eşliğinde sahnede bir punkçu izliyoruz.

Dahası da var. Şimdi bunu hoş karşıladık diyelim. Hayko'da ses olarak fena da söylememiş. Doğal olarak Hayko hayranları, bu müziği yarın disko'da barlarda da Hayko'dan isteyecektir. O zaman nasıl bir tablo oluşacağını varın siz düşünün. (Kılığa dikkat etmeyen, mekana dikkat edecek değil heralde)

Konu Eşref tarafından (08-30-2009 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:27   #25
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Asıl kendisi içinden isteyerek mi okudu acaba İlahinin o manevi değerini hissetti mi okurken acaba içinde KALBİNDE.

Önemli olan bu değil mi ?
Okumuş okumamış bunda sorun yok.Ne amaçla okudu , İLAHİYİ gerektiği şekilde hissederek-isteyerek mi okudu yoksa REKLAM İÇİN Mİ ?
Bunları araştırmak -anlamaya çalışmak gerekir.

Yoksa haşa İlahiyi herkes okusun ona sözümüz yok buna kimse karışamaz zaten.

Ama yine belirtiyorum İlahi'yi Aşırı Rokçı birinin okuması gerçekten çok tuhaf.
Rock söyleyen birinin hislerinin İlahiyi okuyacak kadar değiştiğini sanmıyorum.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:28   #26
Kullanıcı Adı
AK-AskeR
Eşşeğe Altın Semer Vursan, Eşşek Yine Eşşektir..!!!!!!!!
AK-AskeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:34   #27
Kullanıcı Adı
Terennüm
subhanallah.sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.böyle bir güzellikten çıkardğınız şeylere hayret ve ibretle bakıyorum.ölü bir köpeğin iğrençliğinde dişleri güzelmiş diyen bir peygamberin ümmetine ne oluyorda bu hale gelebiliyor anlamış değilim....
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:36   #28
Kullanıcı Adı
depare
Zaten oluşturulmak istenen model bu..
20 yıl sonra karşımıza ne tür bir Din modeli çıkacak bu günden kestirmek lazım ileriyi görmek lazım...
Bir çoğunuzda kim okursa okusun önemli olan ne okuduğu demiş bu nasıl bir anlayış ?
İslamın hiçmi haysiyeti yok..? Mantık buysa o zaman imamlığıda ateist yapsa sorun yok nede olsa kim okursa okusun ne yaptığı önemli ya
Her işi ehli yaparken bir ilahiyi niye rakçı okuyor niye bu tür şeyler ayak altına alınıyor...
Kaybettiğimiz duruşumuz,böyle giderse yarın ne olacak bi düşünün...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 19:38   #29
Kullanıcı Adı
AK-AskeR
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten oluşturulmak istenen model bu..
20 yıl sonra karşımıza ne tür bir Din modeli çıkacak bu günden kestirmek lazım ileriyi görmek lazım...
Bir çoğunuzda kim okursa okusun önemli olan ne okuduğu demiş bu nasıl bir anlayış ?
İslamın hiçmi haysiyeti yok..? Mantık buysa o zaman imamlığıda ateist yapsa sorun yok nede olsa kim okursa okusun ne yaptığı önemli ya
Her işi ehli yaparken bir ilahiyi niye rakçı okuyor niye bu tür şeyler ayak altına alınıyor...
Kaybettiğimiz duruşumuz,böyle giderse yarın ne olacak bi düşünün...
İmza, Muhammed Cihad...!!!

Baykal'dan vaaz bekliyoruz o zaman...! Baykal bize vaaz verrr..(!)
AK-AskeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-30-2009, 20:02   #30
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Bi rockçu ateist ağzına aldı diye ayaklar altında sürünebilecek(haşa) bi değer mi ki? (:
Bence bu kadar ön yargılı davranmak mantıksız ve faydasız...
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
demedim mi, hayko cepkin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)