AK Gençliğin Buluşma Noktası

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 09-02-2009, 21:43   #11
Kullanıcı Adı
menes
Osmanlıyız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı aklı sivrileri anlamıyorum.

Sizin bir malınız olsa siz en çok para verene mi satarsınız yoksa az versinde bizden olsun mu dersiniz.
Tv5in karasal yayını bu şekilde yapıldı.
Parayı verdi düdüğü çaldı.

Peygamber efendimiz ticaret yaptığınıda müslümanların en büyük düşmanı olan yahudilerle ticaret yapmadı mı?

Siz kendinize baksanıza ihaleleri yahudilere satmıyor musunuz.

Biz TV'de Yahudiler şöyle Yahudiler böyle bunlarla işbirliği yapmayn.Ülkeyi bölecekler gibi sözler sarfetmiyoruz.

Bu linkte Axel Springer İlkelerini gösteriyor:

http://translate.google.com.tr/trans...ial%26hs%3D4Ku

Konu menes tarafından (09-02-2009 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir..
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2009, 21:48   #12
Kullanıcı Adı
hope20
Aklı kamil olan herkes malını en çok verene satacaktır tabi.

Peki Ak Parti iktidarı ihaleleri en çok parayı veren şirkete-şahısa verince neden dünya kopuyor?

Neden bunların başında Hoca ve Ekibi geliyordu?

Çifte standart değil midir bu?

yorum yapan arkadaşlar için, lütfen biraz daha sakin.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, anlaşılır (insana layık olan konuşma hali ile )
hope20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2009, 21:57   #13
Kullanıcı Adı
ardunus
Alıntı:
menes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz TV'de Yahudiler şöyle Yahudiler böyle bunlarla işbirliği yapmayn.Ülkeyi bölecekler gibi sözler sarfetmiyoruz.

Bu linkte Axel Springer İlkelerini gösteriyor:

http://translate.google.com.tr/trans...ial%26hs%3D4Ku
siz diyemesiniz cünkü onları dost edinmissiniz ve işte gercek yahudi ve hrıstyanları dost edinmeyin diyor cenabı allah hepinize tövbeye davet ediyorum cünkü allah rahmeti bol olandır hepimizi affeder
ardunus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2009, 21:58   #14
Kullanıcı Adı
sudaduran
Alıntı:
ardunus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
besmele cek demek mecazi manadadır senin bilgin senin dünya görüşünden o ufacık beyninen erbakanı eleştiremesin eleş tirmen icin olaya vakıf olman lazım seninki tamamen camur atmak olayı araştırmadan direk iftira atıyosun ve yaftalıyosun sen müfterisin ozaman
kardeş senin amacını anladım,sen anti ak partilisin ve buraya milleti provoke etmeye gelmişsin,bu numaraları yemezler,hadi eyvallah
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2009, 22:02   #15
Kullanıcı Adı
ardunus
Alıntı:
sudaduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş senin amacını anladım,sen anti ak partilisin ve buraya milleti provoke etmeye gelmişsin,bu numaraları yemezler,hadi eyvallah
ak partili olmak baskasına iftira küfür etmeyi gerektirmez canım kardeşim aklı selim ollalım
Alt 09-02-2009, 22:03   #16
Kullanıcı Adı
menes
Alıntı:
siz diyemesiniz cünkü onları dost edinmissiniz ve işte gercek yahudi ve hrıstyanları dost edinmeyin diyor cenabı allah hepinize tövbeye davet ediyorum cünkü allah rahmeti bol olandır hepimizi affeder
Yok dost edindiğimizi kim söyledi.Ticaret yapıyoruz.Ama hergün kanallarda Yahudiler hakkında atıp tutmuyoruz.Onlar şöyle böyle demiyoruz.İşbirliği yapmakla kimseyi suçlamıyoruz.Tüm bunları söyledikten sonra Yahudi ortaklı şirkete kanal satmıyoruz.
Beni tövbeye davet ediyormuş.Sen ilk önce icabet ette sonra milleti davet edersin.
Alt 09-02-2009, 22:05   #17
Kullanıcı Adı
sudaduran
Alıntı:
ak partili olmak baskasına iftira küfür etmeyi gerektirmez canım kardeşim aklı selim ollalım
kimse küfür etmiyor kardeş zaten sen senarist ol bence iyi yazıyorsun
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2009, 22:07   #18
Kullanıcı Adı
ardunus
Alıntı:
menes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok dost edindiğimizi kim söyledi.Ticaret yapıyoruz.Ama hergün kanallarda Yahudiler hakkında atıp tutmuyoruz.Onlar şöyle böyle demiyoruz.İşbirliği yapmakla kimseyi suçlamıyoruz.Tüm bunları söyledikten sonra Yahudi ortaklı şirkete kanal satmıyoruz.
Beni tövbeye davet ediyormuş.Sen ilk önce icabet ette sonra milleti davet edersin.
bana yahudilere ne sattıgınzı veya ne aldıgınızı yazarmısınız bakalı nasıl ticaret yapıyorsunuz
Alt 09-02-2009, 22:14   #19
Kullanıcı Adı
menes
Alıntı:
bana yahudilere ne sattıgınzı veya ne aldıgınızı yazarmısınız bakalı nasıl ticaret yapıyorsunuz
Kardeşim Erbakan Tv'lerde,mitinglerde çıkıp hükümet İsrail ile işbirliği yapıyor diye suçlamıyor muydu?Evet.Yahudileri kötülemiyor muydu?Evet.Sonrada gidip kanalını Yahudi ortaklı şirkete sattı mı?Evet.

Şimdi bu yazıda bir çelişki var mı?Evet.Madem ona buna işbirlikçi diyorsun niye kanalını Yahudi ortaklı şirkete satıyorsun?
Alt 09-02-2009, 23:59   #20
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Terbiyesizlik miş miş miş...

Sayın redyellow

Hocanızın kanalı sattığı yere bakarmısın Doğan Doğan DOĞAN.

En büyük terbiyesizlik bu değil mi ?

Bunu eleştirin ama uslubunuza dikkat edin.

İnsanı zorla çileden çıkarmayın, terbiyesizlik yapmayın, haddinizi bilin!

Aydın doğan konusuna girersek mahcup olursunuz.

Terbiyenizi takının!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)