![]() |
#51 |
![]() ''At gözlüğü'' bi deyimdir bunu hakaret olarak algılamak biraz manasız sanki...
İronilerle olayı trajik bi hale getirmekte öyle. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() AT GÖZLÜĞÜNÜ ATLAR TAKAR.
İroniymiş, hayırlı olsun, sahibine tam yakışmış! |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() Gel ne olursan ol yine gel..
Rabbim tahsilatı yapar kula düşmez aldırma gel... |
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Herkes kendi işini yapsa daha makbul gibime geliyor..
Aksi hâlde samimiyetsizlik söz konusu olur ve İslâmi değerler hassasdır.. İlâhi yi şarkı dinler gibi dinlemediğimize göre ... (!) |
|
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Bu gidişle İlahileri yakında bale gibi yapacaklar ve bazılara hala hoşgörüden, gel ne olursan gelden bahsedecek!!!
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
Hoşgörü elbette olacak lâkin taviz olmamalı.. "Ne olursan ol yine gel" değil çözüm.. Yunus'un gel gör beni aşk neyledi eseri de barlarda söylendi bu da mı hoşgörü .. Barda kafa bulunmuş kendinden geçilmiş yine mi gelmeli..?!(gelebilir mi) Zaten aşırı müziğe kaçan ilâhilerde doğru değil .. Alkış tutmak yerine iyice düşünmek gerekmekdedir kanaatimce.. |
||
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
Aynen katılıyorum yazdıklarınıza. Bu adamın bir ropörtajını okudum diyor ki: SAHNEDE AYIP ŞEYLER YAPIYORUM.... Şimdi bu adamın deyişiyle ayıp şeyler yaparken bu ilahiyi okursa ne olacak? Ve böyle bir adam arınmadan, durulmadan ilahi okusa ne olur okuması ne olur? İlahiler bunlara mı kaldı? Hele GEL NE OLURSAN GEL sözünü burda bu olay için kullanmak bence hiç hoş olmamış. Mevlana gel ne olursan ol gel demiş ama oraya gelenler orda ROCK MÜZİK yapmamışlar, bilakis gitmişler MEVLANAYI DİNLEMİŞLER, ONUN DERSLERİNİ GÖRMÜŞLER. Tekrar teşekkürler. |
||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Teşekkür ederek size, eklemek istiyorum ;
ilâhi şarkı söylemeye benzemez.. Oradaki aşk şevk başkadır..İçden yürekden gelmelidir öncelikle.. Alır önüne okur, seslendirir..İşde şarkıdan farkı da burada ya,ilâhi sadece söylemek için söylenmez.. Samimi olmalı her harfinde aşkı tadmalı bize de taddırmalı.. Yoksa nefsi tatminden öte geçmez..Şarkıdan farkı kalmaz.. Fazla uzattım sanırım (: Ve'sselam.. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
![]() siz yoksa senfonik ilahi dinlemedinizmi?onu görseniz heralde neler yazarsınız
![]() http://www.dailymotion.com/relevance...iceye_creation dinleyin bakalım başka nasıl yorumlar çıkacak? |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
Şunu söyleyim adem kardeşim: Bu tür ilahileri acaba diyorum HZ.PEYGAMBERİN HUZURUNDA o hanımlar o kıyafetleriyle, o tür bağırmayla, o müzikle vs. icra etseler O yüce insan ne derdi? |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
demedim mi, hayko cepkin |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|