09-10-2007, 02:15 | #1 |
Öğrenci evine hırsız girerse...
öğrenci evine hırsız girerse...
H: abi işte bu ev H2:iyi olum hadi girelim H: abi bu ne yaa fenerin pili bitti herlade;evdeki hiç bir şeyi göremiyorum.. H2: fenerde poblem yok olm. evde var problem. H: nasıl yanii H2:lan angut burası öğrenci evine benziyo H: ee ne olmuş ki H2: Allah cezanı versin... Olum fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan nerde. boş boş duvar her yer.. H:yaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere. H2: yaa olum gör işte okusaydık ne hale düşecektik. H: abi şu diğer evden aşırdıklarımız var ya.. H2: eee H: onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2:iyi fikir ulan.. sevaptır. teberrumuz olsun talebelere. H: abi büyüksün. H2:ehe öyleyim - H: Hadi oglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Tamam abi hadi girelim H: (içerideler)çabuk ol olm mücevher,bilezik,cep telefonu ne bulursan doldur H2:Abi abi H:ne oldu yine H2:Abi burda bişey yok ki H: nasıl yok laannn H2:Abi iki koltukla açlıktan cinnet geçirmiş bikaç fare var. H: bırak onları ne yapalım bee H2:mutfaga bi bakayım abi ben H:tamam hadi çabuk ol H2:bu ne yaaaaaaaaa H: Buldun mu lan ne kadar para varmış ? H2: Ne parası abi mutfak farklı yaşam boyutlarının istilasına uğramış. Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2:laan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Yazık abi ya H2:yarın deterjanla gelelim hayrına. H: Hadi abi hadi,sırf zarar bu ev kaçalım H2: Çabuk lan uyanmasınlar, bunlar şimdi açtır yemek falan da isterler. H: Hadi topuklayalım. - H: ulan bu ne dağınıklık böyle Ö: abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: bak yardım ederim ama bilgisayarınız götürürüm giderken Ö: neden abi yaww H: naparsın olm bu da bizim işimiz. Ö: eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) Ö2:muhittin bilgisayar nerde olm? Ö: Ya sabah çok kalender bi abi geldi evi topladık beraber. Ö2:kimmiş oğlum o kalender abi Ö : ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama bilgisayarı da alırım giderken dedi bende eyvallah dedim Ö2:... Ö: çay koyayim mi Ö2:ben koyarım sen geç içeri geç
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-12-2007, 02:03 | #2 |
öğrenciler gerçekten bu durumdamısınız yazık yaaa :'(
|
|
09-12-2007, 02:16 | #3 |
Gülsemmi Ağlasammı :D :D : :'(
|
|
04-06-2008, 03:36 | #4 |
Öğrenci evine hırsız girerse :P
Ö: Abi merhaba napıyosun
H: Napıyım ya bulaşık yıkıyom Ö: Hayrola abi tanıyamadım H: Hırsızım ya ben utanın olum utanın Ö: Hıı abi sen devam et zaten sıra sendeydi bugün bir de makarna suyu koysana :D H: Kalk alooov kalk! tü! allah belanızı versin!Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş. Ö: noolyo ya H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Ama? H: Çekil… çekil… şu dağınıklıga bak… ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende salonu temizle pislik herif :D H: Bu ne dağınık böyle köpek yaşamaz be burda Ö: Abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: Bak yardım ederim ama pc yi götürcem giderken Ö: Neden abi yaww H: Kardeşim işim bu benim Ö: Eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) Ö2: Beeerk pc nerde beee Ö: Ya sabah çok iyi bi abi geldi evi topladık baksanıza Ö2: Kimmiş oğlum o iyi abi Ö: Ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama pc yi alırım giderken dedi bende tamam dedim Ö2:salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :o Ö: Sen kimsin H: Benmi şey Ö: Kimsin dedim kaldır ellerini. H: Evini soyacaktım sadece, affet elini ayağını öpeyim, bırak gideyim. Ö: Affetmemi istiyor musun? H: Evet evet. Ö: O zaman önce kirli çamaşırlarımı yıka..Ardından gömlekleri ütüle, sonra bulaşıkları yıka affederim H: Emredersin abi. Ö: Şansa bak keşke her ay böyle hırsız girse yırttık falla :D H: Abi işte bu ev H2: İyi olum hadi girelim H: Abi bu ne yaa fenerin pili bitti herhalde evdeki hiç bir şeyi göremiyorum.. H2: Lan salak fenerde problem yok. evde var problem. H: Nasıl yanii H2: Lan gerizekalı burası öğrenci evine benziyo H: Eee ne olmuş ki H2: Allah cezanı versin… H: Ya abi ne var bundaa. H2: Olm fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan yok. boş boş duvar her yer.. H: Yyaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere. H2: Yaa olum gör gör.. H: Abi şu diğer evden aşırdıklarımız varya.. H2: eee H: Onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2: İyi fikir ulan.. sevaptır. Sadakamız olsun anasını satayım.. H: Abi büyüksün. H2: Eeee öyleyim :D Ö: Sen kimsin H: Benmi şey Ö: Kimsin dedim kaldır ellerini. H: Evini soyacaktım sadece, affet elini ayağını öpeyim, bırak gideyim. Ö: Affetmemi istiyor musun? H: Evet evet. Ö: O zaman önce kirli çamaşırlarımı yıka..Ardından gömlekleri ütüle, sonra bulaşıkları yıka affederim H: Emredersin abi. Ö: Şansa bak keşke her ay böyle hırsız girse yırttık falla H: Hadi ğglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Tamam abi hadi girelim H: Hee girdik başla bak mucehver falan ne bulursan topla H2: Abi abi H: Ne oldu yine H2: Abi burda bişey yok ki H: Nasıl yok H2: Abi bi halı var iki koltuk H: Bırak, onları ne yapalım bee H2: Mutfaga bi bakayım abi ben H: Tamam hadi çabuk ol H2: Bu neyaaaaaaaaa H: Buldunmu ne kadar para varmış? H2: Ne parası abi tezgah pislikle dolmuş H: Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2: salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Yazık abi ya H2: Al şu mucevherleri bırak ta evi temizlesinler H: Hadi abi sırf zarar bu ev kaçalım H2: Çabuk la uyanmasınlar. Bunlar şimdi açtır yemek falan da ister H: Hadi topuklayalım :D H: Ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam değil Ö: Aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum H: Abicim ben bu evde kalmıyorum Ö: Giren çıkan belli değil yalan söyleme H: Hönk?!?!? Ö: Kira aslanım kiraa H: Abi ne kadardı :D |
|
04-06-2008, 03:39 | #5 |
:D
|
|
04-06-2008, 03:51 | #6 |
Gerçekten çok hoş +1 :D
|
|
04-06-2008, 14:24 | #7 |
H: Ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam değil
Ö: Aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum H: Abicim ben bu evde kalmıyorum Ö: Giren çıkan belli değil yalan söyleme H: Hönk?!?!? Ö: Kira aslanım kiraa H: Abi ne kadardı :D |
|
04-06-2008, 14:33 | #8 |
:D çok güzel ya+
|
|
04-06-2008, 22:03 | #9 |
Aklıma Tunahan geldi :D :D
|
|
04-06-2008, 23:46 | #10 |
Konular tarafımdan birleştirilmiştir. ;)
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|