![]() |
#1 |
![]() Apollo 31;
n'apiyosunuz orda ? Bu duman da ne? - Mangal yakiyoruz, guzel kardesim. Hapla olmaz ki bu beslenme işi, bilememissiniz siz. - Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal söndurun. - Delikanli adama bi sey olmaz. ************************************************** * - Turkship 1a22bc23; Motorlari kapattiniz; bi sorun mu var? - Yok be, Hostoncigim; Jupiter cekiyo zaten, bosa aldım, fazla yakmasın alet. ************************************************** * - Alo, Huston. Benzin bitti. Na'apim? - Ebene senin; Naptin lan, o kadar benzini, içtin mi ? - Yook bee, yörungeye inerken bi UFO'yla yarıstım... Ama var yaa, sana ne diyim; ne hızdı.. Asfalt ağladı beeaa.. - Deme??!!. ************************************************** * - Huztin!! Huztin diyorum; Alo ! - Ne var? No'oldu? - Haydar abiyi dövüyolar; yetişin gari!... ************************************************** * - Hüston; Marsta hayat yok abi; Saat 9 dedi mi, yatıyo herifler. Canımız sıkıldı; dönüyoruz biz... ************************************************** * - Huston; Alien filminin sonunda ne oluyodu? Benim aldigim VCD nin ikincisi bozuk çikmisti da, izleyemedi idim. - Nerden aklına geldi, şimdi? - Kazim abinin kafaya bişi yapıştı da.. çıkaramıyoruz bi türlü. O sebeple. - Hasst... Oooooo ************************************************** * - Huston; ilk-yardım çantasi nerdeydi, ya ? - Yine ne b.. yediniz, lan? - Ya geçenlerde Uşakta taşa tuttugumuz uzaylılarla karşılastik da... Tanıdı bizi turşular; kırdılar Cemal abinin fanusunu. Pekmez gibi kan akıyo ne yapacaz?. ************************************************** * - Houston... Yunanistan gayet net gözuküyo burdan. Dalalım mı ? - Dalın, yiğitler!.. komayın hiç birini!.. ************************************************** * - Houston ? - Efendim. - Vali beye söyle; yarın okullari tatil etsin, kar geliyor.. ben gördüm... ************************************************** * - Aloo, Hüstin!. - Dinlemedeyiz. Devam et. Tamam. - Abi; ***** Ahmet, mekiğin anahtarını içerde unutup çıkmış, ay yürüyüşüne. - Eee? - Kaldık abi; yani burda. Cam kırdım ben, telsize uzanabilmek için. Yani artik içeri girsek de değismiyo olay. Sonradan aklıma geldi, cam kırılınca şey oluyoduuu... Hüstin görevlisi, ofisteki basin sözcüsüne; "Geçen ay uzaya gönderilen iki astronotumuz elim bir kaza sonucu yasamlarini yitirmislerdir". Aynen bu metni yayınlıyosun. Hadi, iki gözüm. Hatta şehit de namımız yürüsün... ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|