AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-22-2009, 15:55   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Armine'nin Hazırladığı Sözde Tesettür Menüsünü,STV İftaharla Sunuyor!
Tv kumandalarıMızın sabit kanalı STV,kaliteli ve eğitici programları ile Tv seyir etmemizin başlıca nedenlerindendir.Fakat son zamanlarda sizlerinde dikkatini çekmiş midir bilmiyorum ama benim dikkatimi ve protestoma neden olan bir reklam söz konusu!Oldukça rahatsızlık duyduğum,genel olarak tasvip görmeyen bu reklam malümünüzce ''Armine''giyiminin reklamı!Giyinmek güzeldir sloganı ile sahneye çıkan sözde Tesettür firması,para kazanmak uğruna,gerçek islami tesettür anlayışını yıkmaya çalışmaktadır!Özelikle bugünlerde dönen reklamı,hakkaniyetten uzak,para yönlü bir politika izlenildiğinin,dini argümanları hırslarına alet ettiklerinin açık bir göstergesi!Modern tesettür adı altında saçma sapan eşarp bağlama,ve giyim modelleri ile STV de her saniye reklam döndüren bu firmayı protesto ediyorum.Ayrıca STV gibi duyarlı ve hassas bir kadronun bu yanlışı gözardı etmelerinide bir türlü anlamış değilim!!!

Genel olarak konu bütünlüğü sağlanması ile birlikte,farklı düşüncelerde sirrayet etmektedir.Öncelikle konunun farklı taraflara çekilmesinden,sapla samanın karıştırılmasından ciddi bir biçimde kaçınmalıyız!Bizim burada değindiğimiz,kabul görmediğimiz mevzu son derece açık seçiktir!...Tesettür ve eşarp reklamlarına karşıyız demiyorum,ki bu reklamlarda yeni bugün çıkmadı ortaya.Lakin son zamanlarda STV de 24 saat reklamı yapılan bir tesettür markasının,hak olan tesettür biçimini baltaladığını,kötülediğini,diğer kardeşlerimizede kötü örnek teşkil ettiğini söyledik,söylüyoruz!Bu tesettür markasının, gözümüzün içine sokularak yaptırdığı reklamın ayrıca provokatif bir eylem olduğununda kanatindeyim!Çünkü açıkça tesettür erozyonluğu yapılmaktadır!Ve en az bunun kadar bizi şaşırtan ve üzen diğer bir mevzuda,bu yanlışa STV'nin ortak olmasıdır!..

Dün gece özelikle reklamları bekledim ve söz konusu reklamı cep telefonu ile çekip konunun açık seçik anlaşılması için haberimize ekliyorum.Şimdi diller susup,vicdanlar konuşsun bakalım...Hangi iman ehli kardeşimiz çıkıpta bu reklamı,bu görüntüyü islam dini ekseninde savunacak!!!

Konu ishakyilmaz tarafından (09-23-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak, armine, çarşaf, din, forum, iman, para, protesto, reklam, stv, tartışma, tesettür, yanlış

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)