![]() |
#21 |
![]() KaraEşref oldukça haklı...
Okul hayatınız boyunca en basitinden ''0'' size doğal sayı olarak öğretilir. Üniversiteye adımınızı attınız eğer sayısal öğrenciyseniz ve matematikle alakalı bi ders alcaksanız, Size ilk söylenen sıfırın aslında doğal sayı olmadığıdır. (: Bu kadar basit şeyleri bile öğrencilere yanlış aksettiren ve bunu bile bile yapan bir kurumdan adam gibi bi adım beklemek saçma zaten.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Haberi okuduğumda bende çok sevindim.. Normalde formasyon için 1,5 yılımız giderken şimdi fakülte içinde bu derslerin okutulması çok iyi olacak öğrenciler için.
KaraEşref'in görüşleri çok doğru. O Fen-Edebiyatçılar için söylemiş ben İlahiyatlılar için söyleyeyim. DİKAP ile ilahiyat arasında 5-6 puan oynuyor, daha fazla puanla DİKAPlar fakülteye yerleşiyor ama hocalarımız da söylüyor, arakdaş sohbetlerinde bizde farkediyoruz ki, bir ilahiyat mezunun mesleki bilgisi DİKAPlardan çok çok yüksek. Bizlerin hem akademik açıdan, hem genel mesleki bilgi açısından liyakatımız daha yüksek. Onlar ise öğretmenlik ve eğitim konularında daha fazla blgiye sahip. Eğitim bilimlerinde bilgisi olan bir ilahiyatçının DİKAPlılardan "donanım" açısından daha iyi olacağına inanıyor ve bu kararı destekliyorum.. Ve keşke biz mezun olmadan bu yasa çıksaydı demeden de edemiyorum.. ![]() Hayırlı olsun arkadaşlarımız için.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bildiğim kadarıyla fen edebiyat fakültelerinde daha güzel eğitim verilir . eğitim fakültesinin müfredatı dardır . yanlış biliyorsam düzeltin
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() öğretmen olmak kolayda başörtülü olmak zor ....başörtülü öğretmen olmak zor.ne olursan ol el gel ,başörtülüysen gelme..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Ama şöyle bişey var Eğitim Fakültesinde ne kadar anlatılıyosa sen ne kadar fazlasını bilirsen bil yine müfredattakini anlatırsın.. Bi eğitimci olarak bilgilerinin tamamını kullanman pek mümkün değil.. Boşuna kafa patlatmak gibi bişiy... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() her acıdan ezeriz fen edebiyatcıları... kac puanla girmişler fakültelere.. acıkta kalmamak için secilen bölümler...herkes haddini yerini bilsin...siz eğitimci olamazsınız.. yerini dahi tutamazsınız...daha formasyon bilginiz yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|