![]() |
#1 |
![]() ![]() Samsung W880 modelini duyurdu. Tam 12 MP'lik bir kameraya sahip. Aynı zamanda 3x optik zoom'a da sahip olan bu cihazın fotoğraf yetenekleri o kadar gelişmiş durumda ki, neredeyse GSM özellikleri ikinci planda kalmış. ![]() Samsung W880 modelini duyurdu. Tam 12 MP'lik bir kameraya sahip. Aynı zamanda 3x optik zoom'a da sahip olan bu cihazın fotoğraf yetenekleri o kadar gelişmiş durumda ki, neredeyse GSM özellikleri ikinci planda kalmış. ![]() Samsung W880 modelini duyurdu. Tam 12 MP'lik bir kameraya sahip. Aynı zamanda 3x optik zoom'a da sahip olan bu cihazın fotoğraf yetenekleri o kadar gelişmiş durumda ki, neredeyse GSM özellikleri ikinci planda kalmış. ![]() Samsung W880 modelini duyurdu. Tam 12 MP'lik bir kameraya sahip. Aynı zamanda 3x optik zoom'a da sahip olan bu cihazın fotoğraf yetenekleri o kadar gelişmiş durumda ki, neredeyse GSM özellikleri ikinci planda kalmış. ![]() Samsung W880 modelini duyurdu. Tam 12 MP'lik bir kameraya sahip. Aynı zamanda 3x optik zoom'a da sahip olan bu cihazın fotoğraf yetenekleri o kadar gelişmiş durumda ki, neredeyse GSM özellikleri ikinci planda kalmış.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fiyat nedir fiyat ?? Tam istediğim makine yahu
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Biz hangi dünyada yaşıyoruz?..Bu ne biçim alet ya?!!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() süper bişi bu ya..keşkem benim olsa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evet gerçekten mütiş bi telefon bende şimdi mekkede ki arkadaşımla konuşuyordum türk parası ile 2.850 gerçek fiyatıymış arkadaşlar (= arabamı alıyoruz ?
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (10-01-2009 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şimdilik almasam
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Fiyatının 1.500 civarı olacağını tahmin ediyorum ülkemizde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bence o fiyata değer... müthiş, tam istediğim gibi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Taksitle alınır aslında ama ülkemizde bu fiyattan piyasaya çıkacağını pek sanmam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|