09-10-2007, 20:57 | #11 |
"AK PARTİLİ" OLMAK MI? "AK PARTİCİ" OLMAK MI?
Güzel bir konu..aslinda ülkemizde irdelenmesi gereken bir konu...
ben sadece bir takim tutuyorum o da bana yetiyor..ona destegimi her halukarda veririm ama parti olayi farklidir.. sonucta daha önce ak parti yoktu ama bizler vardik ve bizlerin görüsünü benimsedigi partiler vardi yarin belki yine ak parti olmayacak orasini bilemeyiz.. evet ak partiliyiz..partimizi seviyoruz, liderimizi seviyoruz, bu partinin ilkelerini benimsiyoruz ama asla bu partinin yaptigi herseyi körü körüne savunmuyorum.. zamanin neler getirecegini bilemeyiz..sonucta ülkeyi iyi yönetemeyen partiler yüzünden ak parti ortaya cikti yani yönetim eksikliginden.. su anda bir yönetigim boslugu yok su anda ülke ehil ellerde ama yarinin neler getirecegini bilmek cok zor ama sevindigim bir nokta var artik millet olarak eskisi gibi takim tutar gibi parti tutmaktan vazgeciyoruz.. biz yillarda bir kac lider tarafindan yönetildik hemde cok kötü yönetildik ama buna ragmen bu liderlerden vazgecmedik o yüzden ben 3 kasim secimlerini bir milad olarak görüyor ve türk siyasetini 3 kasim öncesi ve sonrasi diye ikiye ayiriyorum.. 3 kasimda yillarca ülkemizin üst kademesinde bulunan ama ülkemize cok fazla katkisi olmayan kisiler halk tarafindan tasviye edilmistir...;).. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|