10-19-2009, 16:51 | #11 |
1-Saat kaç ? 15:49 2-İsim? bahar 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 22, aslan 4-Dövmen varmı ? hayır. . 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? aşka inanmam. . 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? tabikide turka. . 8-Tercih ettiğin rakam ? öyle bir rakam tutmam. . 9-Sevdiğin müzik türü? kulağıma hoş gelen her türlü müzik. . 10-En sevdiğin çiçek ? belli başlı bir çiçek sevmem. . 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? insanları uyutan, gereğinden fazla osmanlıca kelime kullanan sohbetler.. 12-Sevdiğin renkler? mor ve tatlı yeşil : ) 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? öğretmen olarak görebilmek istiyorum !!! 14-Aşık mısın? hayır. . 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle. . 16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa olmazın ? sıkılmamak : ) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? merve çok ösledim seni. . 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? tanıştığım insanları. . 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? saat kaç olmuş ? 21-En nefret ettiğin hareket? yapmacık hareketler. . 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendimi seviyorum ben : ) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? yok bişey : ) 24-Takma adın ? arkadaşlarım genelde pöcük der. . 25-En sevdiğin spor? voleybol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ortada bir yer 27-Konuştuğun diller? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? perili evim, wuuuuuuu, 29-İş , Okul? iş adayı, öğretmen adayı |
|
Konuyu Toplam 16 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 16 Misafir) | |
|
|