![]() |
#1 |
![]() Tıklayın arkadaşlar.
Şiddetle izleyip dinlemenizi tavsiye ederim. Adam çok harika, çok etkileyici konuşuyor..! http://www.facebook.com/video/video.php?v=171679437520&ref=mf Ne Konfüçyüs Ne KARL Marx Ne Einstein Ne Mao Ne Gandhi Ne Ben Ne Siz Hiç kimse Hazreti Muhammed (S.A.V.) gibi olamaz diyor..!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Peygamber Efendimizin güzel sözleri...
İman iki eşit parçadır. Yarısı sabır, yarısı şükürdür. Sonradan özür dilemeyi gerektiren şeyleri yapmaktan kaçınınız. Haset, ateş nasıl odunu yer yutarsa iyilikleri yer yutar, mahveder. Mazlumun bedduasından sakınınız. O dua ile Allâh (C.C.) (C.C.) arasında perde yoktur. İnsanlara akılları ölçüsünde söz söyleyiniz. İnsanların en hayırlısı, ahlakı en güzel olanıdır. İnsan dilinin altında gizlidir. Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın. Kabrimi ziyareti bayrama çevirmeyin. Münafıklığın alameti üçtür : Konuştuğu zaman yalan söyler, vaat ettiği zaman sözünde durmaz, emanete hıyanet eder. Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Paylaşım için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben teşekkür ederim kardeşim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güzel paylaşım elinize sağlık....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Teşekkür ederim kardeşim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dinledikçe tadına doymuyorum. Çok etkileyici.
Herkesin mutlaka izleyip dinlemesini tavsiye ederim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Asi dost bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum, ellerin dert görmesin.
(epeydir yoktum, cezaevinden şimdi çıktım ![]() inşaallah iyisindir? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Fakat forumda ne yapmıştın ki? Merak ettim? |
||
![]() |
![]() |
![]() |