11-01-2009, 16:21 | #1 |
Muhafazakar Bayanların Sanal Ortamlarda Resim Paylaşmasını İstemiyoruz!
Ishak Yılmaz01 Kasım, 15:17
''Bu yazımın direkt öncelikli muhatapları başörtülü ve örtünme bilincine sahip hanım kardeşlerimizdir!Hanım bir kardeşimizin gördüğü manzara ve kapıldığı dehşet karşısında bana geçtiği nottu sizinle paylaşmak istiyorum.Bu üzerimize farz kılınmıştır diye düşünüyorum.Çünkü ''müslüman,müslüman kardeşinden sorumludur''şuurunun sahibi olduğumuzu biliyorum.Bu vesile ile sizlerinde bu konu bağlamında ciddi katkılar sağlayacağınızı ümit ediyorum..''Şimdi gelelim bu hayatti ve ciddi meselenin anlatımına; Burcu kardeşimizin dikkatini çeken olay kısaca şöyle,Facebook v.b sanal ortamlarda,profillerinde resim paylaşan tesettürlü kardeşlerimizin resimleri hiç düşünemeyeceğiniz,ve de tahmin edemeyeceğiniz sahnelerde kulanılmaktadır!Yani başörtülü resimlerinizi alıp,oluşturulan sahte profillerle bu ortamlarda alenen alem yapıldığı görülmektedir!Ben olayın çirkeflik boyutunu sade bir dil ile anlatmaya çalışıyorum,çünkü olayı tüm çıplaklığı ile ifşa etmeye hayya duymaktayım!Yalnız konunun açıkça anlaşılması için iki tane link vereceğim.Bu linklerdeki parçalar resmin bütününü anlamaya yardımcı olacaktır. 1.Link; http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=6224&id=100000141757504 Başörtülü bir şahsın resimlerinin kulanıldığı bu profilde,resimler üzerinden yapılan adice yorumları görmektesiniz!Bu sadece bir örnek,bunun gibi yüzlercesi,hatta binlercesi mevcut!Ve hatta buradaki işlem en insaflıcası,resimlerin kulanıldığı çok daha kirli ortamlarda mevcut!!! ''Evet Değerli kardeşlerim,gördüğünüz gibi,dinsiz-imansız ataistler biz müslümanların özeliklede tesettürlü hanım kardeşlerimizin açıklarını yakalayıp, sinsice ve adice çıkarları doğrultusunda kulanabilmektedirler!Ne yazık ki bütün bunlara rağmen,hala bazı başörtülü kardeşlerimiz internet ortamlarında,profillerinde teredütsüzce resim paylaşamaktan geri durmamaktadırlar!Bu ataistlerin ekmeklerine bal sürdükleri gibi,yücce dinimiz islamada bilmeyerek zarar verebilmektedirler!Sözü fazla uzatmadan hepinizi ALLAH için göreve davet ediyorum.''Şayet muhafazakar medyamız sesimize kulak verip bu bildirimizi yayınlarsa işimiz daha da kolaylaşacaktır''! ''Ve bunun için diyoruz ki;Asla ve kat'ta başörtülü mümin kardeşlerimiz internet ortamlarında her ne sebeple olursa olsun,resimlerini paylaşmamalarını istiyoruz!Bu asla keyfi bir ''İKKAZ''değildir!Durumun vahamettini kavrayanlar için bilhassa hayatti bir meseledir!Buna rağmen işi keyfiyatta indirgeyip,demogojiye vurup,bizleri değişik kavramlarla tanımlayanlar çıkacaktır mutlaka,olursa;Bunlar yüzünden üzerimize sıçratılan çamurlardan dolayı ASLA HAKKIMIZI HELAL ETMEYECEĞİZ!!! [KONU İLE İLGİLİ KURULAN GRUBUMUZA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ] ''Facebookta Muhafazakar Bayanların Resim Paylaşmalarını İstemiyoruz'' http://www.facebook.com/group.php?gid=101179756943&ref=ts
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
başörtüsü, dikkat, din, facebook, ikaz, iman, ishak, kulanma, profil, resim, tesettür, uyarı, yasak, yılmaz, önemli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|