bülentten kastım bülent arınç deil bülent ecevittir. önce bi kimi kasttetiniz die sorun sonra yargılayın..necmettin erbakandan önce adnan menderes vardı. illa milli uyanış diyorsanız bu uyanışı o başlattı bu uğurdada kellesini verdi erbakan gibi koltuğu bırakıp kaçmadı. erbakanın yaydığı milli görüş felsefesini bu ülkede sadece yüzde 2.5 benimsedi fazlası deil. bu görüşte ehli sünnet bir görüş değil zaten. neyin ne olduğunu bilmesek bu ezber laflara belki kandırabilirsiniz ama işin özünü cok iyi biliyoruz. çok şükür bildiğimizde de bugüne kadar yanılmadık.doğru tarih hiç birşeyi unutmuyor. erbakan ölmeden daha herhangi biyere erbakan yazınca 28 şubat sürecinin mimarisi diye adı geçiyor. tarih bunu unutmayacakta. siz neye inanırsanız inanın beni ırgalamaz. hakkı olanın hakkı verilir bu ülkeyi fitneyle karıştarana sadece beddua verilir ama değmez..
önyargı filan demişsiniz. daha önceki mesajlarımdada yazdım. iftiranın vebalini iyi bilirim. bilmediğim, kesin emin olmadığım birşey hakkındada bu kadar iddialı konuşmam... zaten bunların ortaya çıkmasınada az kaldı...
bu arada erdoğan erbakanda ayrılnca Recep Tayyip Erdoğan oldu. onunda nasıl ayrıldığını , neyi öğrendikten sonra milli görüşten koptuğunu çok iyi biliyorum. sizi bilmem ama başbakanda gerçekten çok vefalı bir insan, bu gerçeği öğrenmesine vesile olanlarında her türlü arkasında duruyor onlara her türlü desteği veriyor. ona bu gerçeği öğretenler bunu beklemese de...tabi başbakanda sürekli dua alıyor.zaten aldığı bu dualarla ayakta.. yoksa onca suikastten nasıl kurtulurdu..halk kime vefa gösterip kime göstermeyceğini çok iyi biliyor..kimin ne olduğunuda....milli görüş=yüzde 2.5..
|