11-16-2009, 19:58 | #1 |
Abdurrahman D. kim?
Genelkurmay Başkanlığı'nın Psikolojik Harekat Grup Komutanlığı'nın Media içindeki adamlarının bir kısmı deşifre oldu. Bazı İnternet sitelerinde yer alan sözkonusu haberde Genelkurmayın listesindeki ismin” Abdurrahman D.” Şeklinde verilmesi üzerine Dilipak bu konuda “Abdurrahman D. Ben değilim.. D'den sonra 'E' var” dedi. Genelkurmay Başkanlığı'nın Psikolojik Harekat Grup Komutanlığı'nın Media içindeki adamlarının bir kısmı deşifre oldu. Deşifre olan listedeki ismin “Abdurrahman De..”şklinde devam ettiği öğrenildi.. 27 Haziran 2001 tarihli 1. Psikoojik Harekat Tabur Komutanı Tank Yarbay Bahadır Turgut imzalı belgede, psikolojik harekat taburu sorumluluk sahasında ilişki kurulan kişiler şu şekilde sıralanıyor: Ümit Zi…., Ali Ay….., Hasan Du…, İsmail Kı…., Süleyman S. Ci…, Ömer Er….., İsmail Bi…., Uğur Yıl….., Sevgi Er…., Levon P. Da……., Paşa Ü. Er.., Abdurrahman De.., Bilge Bi…., Erol Ko., Rıfat Sa……, Şenol Bi….., Ahmet Bi….., Burhan Pe……, Hasan Yı…., Cemal To., Mehmet A. Çi….., Savaşan To…, Yavuz Sa….., Azki Ş. Cihan Çi…., Mehmet İ. Av…, Selda Po…. Bu isimler arasında geçen “Abdurrahman D.” Şeklindeki kısaltma, bazı internet sitelerinde bu kişinin Dilipak olup olmadığı tartışmasına sebeb olurken Dilipak bu konuda bir açıklama yaparak, sözkonusu kişinin kendisi olmadığını, adı geçen kişinin Ankarada bazı gazetelerde yazılar yazan İzmit iline bağlı bir ilçede ikamet eden, daha çok “irtica karşıtı, Laikliğe vurguyapan” bir ziraat mühendisine ait olduğu belirlendi. DİLİPAK: ABDURRAHMAN D. BEN DEĞİLİM Bazı İnternet sitelerinde sözkonusu haber de Genel Kurmayın listesindeki ismin” Abdurrahman D.” Şeklinde açılanması üzerine Dilipak bu konuda “Abdurrahman D. Ben değilim.. D'den sonra 'E' var” dedi. Genelkurmay Başkanlığı'nın Psikolojik Harekat Grup Komutanlığı'nın Media “Önce ‘zihin bulandırıcı bir iftira kampanyasının ürünü mü' diye düşündüm ama gerçek çabuk ortaya çıktı” diyen Dilipak “Sadece bunlar değil. Yerel, bölgesel, ulusal Mediada, Genel Kurmayla ya da derin ilişkiler içinde çok sayıda gazeteci, yazar, akademisyen bulunduğunu” ve kendinin yıllardır “Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi ve STK içindeki karanlık kişiler” e vurgu yaptığını söyledi. HABERVAKTİM.COM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|