11-17-2009, 03:18 | #1 |
Bir Erkeğin Eş Adayından Ricası/dır..
Sevgili müstakbel eş adayım, Biliyorum diğer gelin adayları gibi çok şey isteyeceksin benden… Ama dur dinle beni senden bir ricam var.. Ne olur …İsteme benden Madde olan her şeyi yani isteme lüzumsuz olan fuzuli eşya ve gereçleri.. Çünkü biz eşya için madde için evlenmeyeceğiz, ruhlarımız bir bedende huzur bulsun, bir yuva sıcaklığında beraber ısınalım, dinimizin emrettiklerini yuvamızdan tüm insanlığa ulaştıralım diye evleneceğiz. Yani biz eşyaya değil eşya bize hizmet etsin diye evleneceğiz. Bir daha söylüyorum unutma diye.. İsteme benden kilo kilo altını,yeni çıkan takımı,her yönlü makinayı..! İste benden manevi huzuru elimden geldiğince vereyim , iste benden güzel sözler dize dize yazayım, iste benden en yanık türküleri okuyayım ,ve iste benden en anlamlı buseyi tüm sıcaklığımla hissettireyim sana.. Ne oldu?...tüm bunları istemiyor musun?.. Hâla madde diyorsun öylemi..? Peki o halde günah benden gitti..! Ha bak şunu söylemeden de geçemeyeceğim: “Artık benden ne tatlı bir söz, ne bir yanık türkü, nede sıcak bir buse bekle; çünkü ben artık borçlarımızla uğraşacağım belki daha fazla mesaiye kalacağım “ Ha bu arada… Senide eskisi gibi düşünemeyebilirim çünkü ilk sırada zihnimi meşgul eden ödemem gereken bir yığın borcumuz olacak ve geceleri senin uyumanıda seyredemeyeceğim malum borçlarımı düşünüp bir oraya bir buraya kıvranıp uyumayı bekleyeceğim… Ve yine biliyorum senin bana olan sitemlerinde başlayacak… “Niye bana hiç iltifat etmiyorsun? Niye bana ilgi göstermiyorsun? Niye bana bu kadar soğuksun?” Şu anda bana sarf ettiğin bu sitemleri hatırlar mısın bilmem ama sana evlilik teklif ettiğimde zannedersem almıştım cevabını hemde çok basit bir cevap olmuştu:”MADDE” Evet, sevgili eş adayım böyle bir evlilik mi? Yoksa maddesiz ama maneviyatı bol olan bir evlilik mi? Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum… -alıntı-
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|