AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 11-17-2009, 12:07   #21
Kullanıcı Adı
Terennüm
işte bütün mesele bu arkadaşlar.bir zaman gazetesi okuru cumhuriyet ve aydın doğan gazetesi okuru gibi zaman gazetesini logosu görünecek şekilde koltuğunun altında gezemiyor.işte bu duvarları yıkmak için bir vesile buyrun bugünden itibaren bizden zamanımızı arabamızın torpido üstüne arkasına kolumuzun altına logosu görünecek şekilde yerleştirmye.emin olun bakışlar nasıl değişecekşahsen ben zaman gazetsi abonesi olmaktan onur duyuyorum
peki siz?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2009, 12:37   #22
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ülkede halen posta ve hürriyet 500 binin üstünde satıyorsa vahki ne vah
kahvehaneler alıyor
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2009, 12:51   #23
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte bütün mesele bu arkadaşlar.bir zaman gazetesi okuru cumhuriyet ve aydın doğan gazetesi okuru gibi zaman gazetesini logosu görünecek şekilde koltuğunun altında gezemiyor.işte bu duvarları yıkmak için bir vesile buyrun bugünden itibaren bizden zamanımızı arabamızın torpido üstüne arkasına kolumuzun altına logosu görünecek şekilde yerleştirmye.emin olun bakışlar nasıl değişecekşahsen ben zaman gazetsi abonesi olmaktan onur duyuyorum
peki siz?
genelde yapıyorum abi zamanı o kadar fazla olmasada tarafı bu cumhuriyet okurlarının gözüne sokacam bir gün
Zaman hayatın her alanında olduğu için reklama ihtiyacı yok Her tarafta her elde bir zaman her apartmanda zaman aboneleri
onlar zaten için için kuduruyorlar
Alt 11-17-2009, 20:10   #24
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Bulunduğum yerde gazete bürosu bile gizli bir yerde, üzerinde zaman yazmıyor, ismet sigortacılık yazıyor İlk gittiğimde büroyu baya bir aramıştık.Anlayacağınız binalarının bile saklandığı bir yerdeyim.Ancak üniversitedeyken elimde taşımayı ben de çok severdim.Hatta üniversite merkeze çok uzaktı ve tek araba gidiyordu.Yarım saatte varıyorduk okula.Ototbüse biner binmez açıyordum gazetemi başlıyordum okumaya.Tipime bakanlar hep şaşırırdı.Arkadan bazen "aaaaaaaa zaman okuyor" diye sesler uyduğum çok oldu.Çünkü zaman okumak için başörtülü veya ince bıyıklı olmak gerekiyor
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2009, 20:20   #25
Kullanıcı Adı
onurcan
zaman gazetesi nin bir milyon traja ulaşması için bizde gayret ediyoruz artık her yerde zaman gazetesi var bunun ne demek olduğunu forumda herkes biliyordur umarım inşaallah daha iyi olacak. biraz gayret..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 18:57   #26
Kullanıcı Adı
fatih güneş
zaman türkiyenin en çok satan gazetesi ama hürriyete amiral gemi diyolar postaya türkiyenin en çok satan gazetesi diyolar bunlar zamanı hiç saymıyolar kıskançlığın bu kadarınada pes
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 03:47   #27
Kullanıcı Adı
redyellow
Zamanın tirajı oldukça iyi.

Vakit gazetesinin de bu ülkede 500.000 sattığı günler olursa bu ülkeyi güzel günler bekliyor demektir.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 03:50   #28
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zamanın tirajı oldukça iyi.

Vakit gazetesinin de bu ülkede 500.000 sattığı günler olursa bu ülkeyi güzel günler bekliyor demektir.
Size işte bu noktada sonuna kadar katılıyorum.Gözlükler farklı olsada gerçekleri gösterme konusunda ortaklar anlaşılan
Alt 01-25-2010, 04:00   #29
Kullanıcı Adı
redyellow
aha akıncıyla ben hiç gözlük muhabbeti yapmışmıydım yahu

Gözlük baya meşhur oldu forumda

Teşekkürler sayın akıncı, biz ne de olsa eski akıncılardanız
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 04:02   #30
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aha akıncıyla ben hiç gözlük muhabbeti yapmışmıydım yahu

Gözlük baya meşhur oldu forumda

Teşekkürler sayın akıncı, biz ne de olsa eski akıncılardanız
Yeni akıncı eski mhfzkrdmkrt 34 nick zorluyorduda biraz değiştirdim.

Eski akıncı tanıdığım çok benimde

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)