11-18-2009, 21:22 | #1 |
Yanmak Bana Düşer Sevda Ateşinde
Yanmak bana düşer sevda ateşinde
Atılmak bana düşer dipsiz ölümsüzlük kuyularına Uçmak bana düşer engin aşk bulutlarına doğru Yanmak bana düşer aşk ateşinde Giymek bana düşer ateşten bu gömleği Savunmak bana düşer güllerin goncasını Diken olmak bana düşer gül bahçesinde Söylemek bana düşer bülbülün yanık türküsünü Hangi yolculukta niyetimi bozduysam Hangi eylemde fikirsiz kaldımsa Hep zaman mekânımdan bağımsız oldu Kurtarmak bana düştü Çocukları tankların altından Saray yöneticilerini kölelik karakterinden Güvercinleri öldürücü tuzaklardan Kurtarmak bana düştü Özgür bırakmak bana düştü Yazgısı kölelik olan halkları düşünce zincirinden Yanmak bana düştü sevda ateşinde Kaçmak bana düştü ölü kentler mezarlığından İşte özgürlük yağdı kalbime Mücadele doldu damarlarıma İsyan sardı kentin etrafını Kıyam dolaşıyor biteviye sokaklarında Bozmak bana düştü efsunlanmış bilinç düğümünü Okumak bana düştü gizemli kölelik tarihini Kurtulmak bana düştü nemrutun ateşinden, Bu ülkeyi kim uyuttu Bu şehri kim katletti İşte yüreğime isyan düştü Saraylarda güller üşüdü İsmail Okutan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|