11-19-2009, 13:00 | #1 |
Kurbanlarınıza Göz Diken Bu Yamyamlara Kulak Asmayın!
Tetikçi ünvanı ile üleyi ve milleti birbirine düşürücü haberler yapan 'SÖZCÜ'gazetesinin satılmış yazarlarından,hürriyetten kovulup kapı önüne konulan boş laf sözcüsü Emin Çölaşan,sürekli pervasızca saldırdığı dinimize,fırsattan istifade zamanı geldiği zaman dindarlık kisvesine büründü!Müslümanların kurban ibadettini bilmiyormuşcasına,aklı sıra öğüt vermeye kalkışan maskeli yüz Emin!içine düştüğü garabettin farkında olmadığı gibi böyle bir tutum sergilemesi şok etkisi yarattı!
işte emin efendi'nin o yazısı; Sözcü gazetesinde yazmaya başlayan Emin Çölaşan Kurban Bayramı öncesi uyarılarda bulundu: KURBANINIZI YAMYAMLARA KAPTIRMAYIN DİN TÜCCARLARINA KAPTIRMAYIN TÜRKİYE'de ne kadar yamyam varsa, bayram öncesinde hepsi de kurbanların peşine düşer... Çünkü kurbanın hem etinde, hem de derisinde büyük kazanç vardır. Siz siz olun, lütfen kurbanınızı bu sahtekarlara, din tüccarlarına, din sömürücülerine kaptırmayın. Kurban derilerinizin verilmesi gereken tek yer, her zaman olduğu gibi Türk Hava Kurumu olmalıdır. MEHMETÇİK VAKFI'NDAN ŞAŞMAYIN Kurbanı vekaleten kestirecekseniz, Mehmetçik Vakfı'ndan şaşmayın. Kurban parasını vakfın banka hesabına yatırın ve içiniz rahat etsin. O yolla hem kurbanınız sizin adınıza bütün dini gerekler yerine getirilerek kesilecek, hem de elde edilen gelirle şehit ailelerine, gazilere yardım eli uzanacak. Onların çocukları okutulacak, ihtiyaçları giderilecek. YAMYAMLAR PUSUDA Yamyamlar pusuda bekliyor. Bazıları vakıf, bazıları yardım derneği adı altında örgütlenmiş. Kurbanınız için şimdi iştahla ellerini oluşturuyorlar. Sizin karşınıza binbir yalanla çıkıyorlar ve çıkacaklar. Bu oyuna gelmeyin. Kurbanınızı Cumhuriyet düşmanlarına, din tüccarlarına kaptırmayın, onlara katkıda bulunmuş olmayın.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
emin, gazete, ibadet, kurban, sözcü, tetikçi, yazar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|