AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-19-2009, 16:33   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart 'Ayağa kalk da tesettürünü görelim!'[Böyle Tuhaf Tesettürlü Görmedim...]

'Ayağa kalk da tesettürünü görelim!'
19 Kasım 2009 Perşembe 12:00
Hülya Avşar'ın programına türban damga vurdu! Türbanda farklılık yaratan bir yazara programda yer veren Avşar, soru yağmuruna tuttu!

</SPAN></SPAN>
Programın sonlarına doğru tesettürlü konuğuna boy gösterisi yaptırarak, kılık kıyafetindeki ilginçliği ekrana yansıtmak isteyen Avşar kızı, Elönü'ye 'ayağa kalkar mısınız?' ricasında bulundu.
Hülya Avşar: Kılığınızı kıyafetinizi çok merak ediyorum. Bir ayağı kalkarsanız çok sevineceğim. Çünkü ayağınızdaki ayakkabıyı ve kıyafetinizi görmek istiyorum.
Bu ricanın üzerine karşılıklı iki masanın ortasına gelen Esra Elönü, Avşar'ın sorduğu 'Bu kıyafetleri nereden buluyorsunuz?' sorusu üzerine yerine oturdu ve soruyu yanıtladı.
Esra Elönü: Kafamda bir kalıp var ve öyle giyinmek istiyorum. Ama asla tesettüre aykırı olmamak şartıyla...
Hülya Avşar: Tesettür sadece başla ilgili bir şey mi?
Esra Elönü: Asıl tesettür kalbi günaha kapatmaktır. Ondan sonra vücudumuz ve başımız tabiki...
Hülya Avşar: (Türbanın altındaki boneyi işaret ederek) Şu başınızdaki şey sizi rahatsız etmiyor mu? Mesela yazın özellikle...
Esra Elönü: O çok güzel bir şapka benim için...
Hülya Avşar: Şapka mı o?

7 / 11

ŞU BENİM İKİ TEL SAÇIM GÖRÜNSE NE OLUR?
Nurseli İdiz: Ben şeyi algılayamıyorum... Şu benim iki tel saçım görünse ne olur? Görünmese ne olur? Asıl bence tahrik eden yer gözdür... Bir kutu sprey sıktı adamcağız kafama... Bu görünse ne olur Allah aşkına?
Hülya Avşar: Kesinlikle doğru söylüyorsun... (Esra Elönü'yü anlatarak) Mesela senin gözlerin de iri... Siyah kalemlerle de çok hoş olmuş... Makyaj günah değil ama sanırım...
Esra Elönü: Aslında makyaj günah! Ama şöyle tabi... Şuh hali... Kadındaki tanımlanan nokta odur... Sonuçta ben böyle istiyorum ve sürüyorum...
HEM TESETTÜRE GİR HEM MAKYAJ YAP BU NASIL İŞ?
Hülya Avşar: İşte şimdi bunu anlayamıyorum bak, tesettürlüyüm ama ben bunu böyle isteiğim için de gözümü de boyuyorum ama günah... Benim buralarda bir algılama problemim oluyor.
Nurseli idiz: Şekilde olmaması gerekir günahın, yürekte olması gereklidir diye düşünüyorum.
Hülya Avşar: O zaman saçını da açsın
Esra Elönü: Çok başka şeyler ama... Ben mesela makyajı yapıyorum ama çok sevdiğim için yapıyorum. Ama düşündüğüm bir şey daha var... İnsanların zaaflarını tetikleyenler hep kadınlar mıdır?
HİÇ ERKEK ARKADAŞIN OLDU MU?
Hülya Avşar: Hiç erkek arkadaşınız olmadı mı flört anlamında?
Esra Elönü: Hayır olmadı. Tabiki İslam'ın kuralları söz konusudur ama buna tabusal bakmayalım. Benim böyle bir boş vaktim olmadı.
Hülya Avşar: Görüyor musunuz Nurseli'cim, boş vakit olarak bakılıyor buna...

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
avşar, esra, hülya, idiz, tesettür

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)