AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-18-2009, 07:57   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Thumbs up İşte Mehmet ALTAN'dan Mükemmel Konuşma....
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (05-14-2010 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir..
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2009, 17:43   #2
Kullanıcı Adı
tolga_09
Mehmet Altan bence hükümetin ab konusundaki en büyük yardım unsuru olabilecek aydınlarından biridir.Ab sevdalısı diyeceğim ama körü körüne değil,eylemlerinde ve söylemlerinde ab'nin ilkelerinin Türkiye demokrasisi için ne kadar önemli olduğunu dile getiriyor.Tsk konusunda ise kardeşi Ahmet Altan ile aynı çizgide durduğunu zaten biliyoruz.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2009, 18:17   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Gerçek demokrasiden yana olan gerçekleri eğmeden bükmeden söyleyen iyi bir gazetci güzel bir insan.....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2010, 22:37   #4
Kullanıcı Adı
Gören Göz
İnanamıyorum size ya? Vah memleketimin inançlı ve muhafazakar gençliğine... Mehmet ve Ahmet Altan'ı savunur olmuşlar... Vah yazık vahhh...
Ya bu nasıl aymazlıktır, bu adamların üç kuruş paraya değil kalemlerini herşeylerini satabilecek din düşmanı insanlar olduklarını ne çabuk unuttunuz?
Gören Göz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2010, 18:33   #5
Kullanıcı Adı
dejavu
Alıntı:
Gören Göz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnanamıyorum size ya? Vah memleketimin inançlı ve muhafazakar gençliğine... Mehmet ve Ahmet Altan'ı savunur olmuşlar... Vah yazık vahhh...
Ya bu nasıl aymazlıktır, bu adamların üç kuruş paraya değil kalemlerini herşeylerini satabilecek din düşmanı insanlar olduklarını ne çabuk unuttunuz?
çok doğru ve yerinde bir söz... A. Altan'ı zaten satın almışlar... Ona şeyin ucunu gösterin nasıl taraf değiştirir görürsünüz zaten gazetenin adı tara,f, tar,af değiştirmek için gazetesini değiştirmesine gerek bile kalmaz...
dejavu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2010, 18:58   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
Bırakın Allah aşkına arkadaşlar ya videoyu izledinizmi ?Adam belkide Türk demokrasi tarihinin en sağlam konuşmalarından birisini yaptı.Ben görüş olarak muhafazakar demokrat çizgideyim.Bu konuşmada muhafazakrlığımı delen hiç bir şey yok ama demokratik tarafımı uçurdu diyebilirim.
Asıl ben sizlere şaşırıyorum bizler yaftadan en fazla nasibini almış zümreyiz.Şimdi içimizden bazıları insanları yaftalıyor.Çok ilginç.Mehmet ve Ahmet kardeşler bu çizgilerini korusunlar sonuna kadar demokrasiyle ilgili açıklamaları altına imzamı koyarım
Alt 02-19-2010, 20:34   #7
Kullanıcı Adı
SSS
Akıncı 34'den alıntı:

Bırakın Allah aşkına arkadaşlar ya videoyu izledinizmi ?Adam belkide Türk demokrasi tarihinin en sağlam konuşmalarından birisini yaptı.Ben görüş olarak muhafazakar demokrat çizgideyim.Bu konuşmada muhafazakrlığımı delen hiç bir şey yok ama demokratik tarafımı uçurdu diyebilirim.
Asıl ben sizlere şaşırıyorum bizler yaftadan en fazla nasibini almış zümreyiz.Şimdi içimizden bazıları insanları yaftalıyor.Çok ilginç.Mehmet ve Ahmet kardeşler bu çizgilerini korusunlar sonuna kadar demokrasiyle ilgili açıklamaları altına imzamı koyarım

Akıncı 34 arkadaşımım görüşüne katılıyorum.
Ahmet Altan ateist değil dinsiz. Ama dine ve dindarlara saygılı. Veee tanıdığım en iyi aydın. Çünkü olaylara tarafsız bakabiliyor.
Selamlar
SSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2010, 20:40   #8
Kullanıcı Adı
SSS
Gören Göz'den alıntı:

Adamın yazılarını değil kişiliğini ( o da yanlış ) yargılayan peşin hükümlü bir yaklaşım.
Adamlar satılık kalem değil. Daha iyi bir inceleme yapın !

Konu SSS tarafından (02-19-2010 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzeltme
Alt 02-19-2010, 20:44   #9
Kullanıcı Adı
SSS
Ertuğrul Güzel'den alıntı:

FOREVER OTTOMAN
THE LAST OTTOMAN
Ottoman, İt's My LİFE...

Değerli Arkadaşım.
İmzanız çok büyük, yazıdan ve mesaaajdan çok büyük imza hoş olmuyor.
Lütfen yenileyin !

Selamlar
Alt 03-15-2010, 20:07   #10
Kullanıcı Adı
Gören Göz
Ne o? burada da mı patron yazmaya müsade etmedi? Ya demokratik açılım felan derken ve hatta demokrasiden dem vuran ama sadece kendine demokrat marksist liboş müsvettesi Altanlara iki laf ettik diye neden mesajlarımız silindi merak ettim?
Ha o kadar sevdiğiniz bu çok sevdiğiniz şahsiyetler bakın Ceddimiz Osmanlı'ya nasıl gönderme yapıyor.
Efendim bir biz mi doğruyu söylüyormuşuz?
Herkes Ermeni mezalimi yaptı derken neden onlara inanmıyormuşuz? Efendim biraz şüphe etmeliymişiz?
Evet şüphe ediyorum? Ama ben bu kanı bozukların soyundan sopundan şüphe ediyorum.
Adam okyanus ötesinden benim yaşadığım topraklar hakkında hüküm verecek bizde idiot gibi kendimden şüphe edeceğim öyle mi?
(Bu yazıyı sizde okuyup buğz edin: http://taraf.com.tr/makale/10372.htm)
Ama suç onlarda değil. Nitekim düşmanın görevi düşmanlıktır. Ama benim derdim içimizdeki münafıklarla?
bizim satırlarımızı Altanları iki kelam eleştirdik diye silenlere sesleniyorum. Boşuna demokrasiden dem vurmayın. Yoksa sizin demokratlığınız da Altanlarınki gibi mi? E ne olacak onun vaazlarını bu kadar önemsediğinize göre ona benzemenizi normal karşılıyorum.
Resulallah'ın buyurduğu gibi; inandıklarınızla haşrolunursunuz ancak...

Konu Gören Göz tarafından (03-15-2010 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik satır ekleme
Gören Göz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)