![]() |
#4721 | |||
![]()
Sırası ile... Gökmen Abiye... Paradise... Ayyıldız... Fırat... Ottoman... Merve... Hatice... ve Toprağım Tarihsever'e gelsin... Barış Manço Kol Düğmeleri... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4722 |
![]() Müslüm GÜRSES - Yine ayrılık gözüktü...
![]() Madem içinde ayrılık var o zaman bana gelsin... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4723 |
![]() Sertap Erener- açık adres
.:Ay_Yıldız:., ABDULLAH ERİK, Aculeus, Adem Etyemez+, Ak-Fırtınası, akobalı-akkurt, aldaris, ali emre, alperen, Asi_isyankar, atak4531, bariscan+, BenHur, bisosyal, By_iLHaNLı, c.tekinoz, cancan, Cerrah+, cnntülfirdevs, CrystaL, cumhuriyet_, das27, delidumrul, demir_ex+, depare, DIŞÇI IPEK, EarCome, elif, elif zeynep+, Enfal, erginsaka, Erhan KARACA+, evreka, exalted, Falagard, Fatih33, feda35, Feyza, fgencay, Furkanca Bakış, Gören Göz, Handsome, ha_lee, hipermuhafazakar, KaraEsref+, kayhan89, kazimyucesoy, LeyaL, mahmut şençiçe, Meçhul+, melih218, merve, mervesar, mhfzkrdmkrt34, MhMd, milletinadami, milli_mücahide, Minikkelebek, MiRa, Muhammet İÇTEN, mücahid55, münih, NuR-eFSaN, Olcay ATAY, onurcan, OTTOMAN+, ParadiSe_, Rafugee, redyellow, SEHER YELİ, serbeceyb, serdar61, suç ve ceza, TaKujj, turkuas+, Umut ZORLU, unnamed, uranyum, urfalı_ahmedo+, Yalçın KARACA+, ÜçNoktadan..., yeahh, ÜMİT-AK+, Ömer Bekir, ömer faruk, _Fırat_, _SoN_+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4724 |
![]() birol yayla ve şenol filizden GURBET...(yansımalardan)
gurbette olanlara gelsin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4725 |
![]() Zara ~ Fikrimin ince gülü
Bu ezgiyi begeniyle dinleyen herkese... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4726 |
![]() beni bana sor bulgarca
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4727 |
![]() Murak Kekili - Barış Türküsü
Özgün İrade'ye gelsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4728 |
![]() cengiz özkan-bir ay doğar geceden..
türkü sever kardeşlerimize.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4729 |
![]() Soguk küvet- Kolera..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |