AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-02-2010, 22:14   #16
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Alıntı:
Beyaz Tebeşir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kişilerin ve o dönemin yönetimi ile Atatürkü ve onun duşüncesini suçlaman saçmalık.Bu ülkede hala daha kliselerin bir çoğu (tarihi olanlar) harabe gibi iken sen sadece olaya tek taraflı at gözlüğü ile bakıyorsun.ŞEYH SAİD vatan haini idi ve bu yüzden asılmalı idi ve asıldı. Senin bu söylediklerin islami - terörizmi destekler niteliktedir. Madımak katliamında olanları hala daha Atatürk rejimine dayatıyorsan senin insanlığından şüphe ederim arkadaşım. Hacca gitmene kimse karışmaz zira seyahat özgürlüğü var. Camiler ibadethanelerdir ve evinde ibadet edebilirsin ama kalkıp da yol ortasında ibadet edemessin (ki bu görüntüler bile vardır, ana caddenin ortasında namaz kılanları v.s.leri gördük). Evet Allah insanın içine kalbine bakar. Kaldı ki, bu ülke de ''müslümanım'' diyerek halkı dolandıran bir sürü kurum ve kuruluş gördü. Erbakan'ın kayıp trilyonu, deniz feneri daha öncesinde KOMBASSAN v.s. Bunlar da islami cemaatlere hizmet ediyorlardı. AİHM ve Avrupadaki mahkemeler Türkiyedeli mahkemeler gibi, öte beriden etkilenerek karar vermezler. Orada hukukun üstünlüğü esastır. 1950 ler de sizin çok sevdiğiniz Menderes hükümetinin yaptıklarını bir araştır istersen. Başbakan olduktan sonra yardımcı olarak darbecvi bir subay emeklisini alıp hapishaaneler e yapılan işkencelere bir bak. Adamlar o cayır cayır yanan otelin karşısında tekbir getiriyorlar sen hala dikta diyorsun. Kaldı ki geçmişte bodrumlarda domuz bağı ile bağlanarak öldürülmüş bulunanlara ne diyeceksi? Türkiye de hatırlarsan feminist - muhafazakar bir yazar vardı sonradan bir bodrum katın da cesedi bulundu. Ya Teslime Nesrin'e ne diyeceksin? El - Kaide'nin yaptıklarını saymıyorum bile. Sen kalkmış hala daha Atatürke laf ediyorsun.
Şeyh Said vatan haini değil di o isyanı çıkartanlar da devlet erkanıdır Tarihini öğren resmi Tarih hegomanyasından kurtul sen kurtulmasan'da gerçek Tarih bir gün yazılacak o gün kimseye bakacak yüzünüz olmayacak aklınızı başınıza devşirin

İslami teröriz mi değil İslama Madımak gibi tezgahlarla darbe vurmaya çalışan dikta zihniyetinin oyunlarını bozmayı destekliyorum

Hacca gitmene kimse karışmazmış 5 yıl hacca gitmek yasaklandı bu ülke'de üstelik Kemalist zihniyet tarafından Tarihinden bii habersin boş konuşuyorsun...

Yol ortasında da ibadet ederiz yeryüzü bize mescit kılındı ama zorda kalırsak

90 tane cami satıldı arkadaşım bugün aynı zihniyet başa gelsin yine aynısını yapacak biz çarşaf açılımını yutacak enayilerden değiliz

Yazık ki ne yazık asıl ben adi faşistler tarafından katledilen Menderese laf atabilen bir insanın insanlığından şüpe ederim..!

Deniz Feneri vs çoğu komplo,düzmece olmakla beraber bir Müslüman'da hata yapabilir sonuç olarak insan..

Konu depare tarafından (02-02-2010 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi