![]() |
#1 |
![]() Semerkand TV yayında
Semerkand Yayın Grubu’na ait olan Semerkand TV (TV 15) yayına başladı. İşte frekansı... ![]() Geçtiğimiz hafta Semerkand TV (TV 15) adında yepyeni bir televizyon kanalının yayına başlayacağından söz etmiştik. Semerkand Yayın Grubu’na ait olan Semerkand TV, uydudan yayın hayatına'Merhaba'dedi. İşte Semerkand TV'nin uydu frekansları: TÜRKSAT 3 A FREKANS: 12729 SYMBOL DATE: 30000 FEC 5/6 VERTİCAL (dikey)
![]() Konu Üç mevsim tarafından (02-05-2010 Saat 05:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kaliteli fakat ayni tarzdaki diger kanallarda oldugu gibi tasavvuf'a odakli bir yayin olacagindan korkuyorum; "Islam olmasaydi" yerine "Tasavvuf olmasaydi" diye baslayan cümleler, tasavvuf ilmini Islam'in yerine koyma çabalari...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Facebook'da pek ilgi göstermemiştim ama şimdi bütün ön yargılarımı bir kenara bırakarak hayırlı olsun, faydalı olsun temennilerinde bulunuyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Hııım.. Evet o önceleme konusu beni de rahatsız ediyor. Bazıları bunu mezhebi veya itikadı konusunda yapıyor, bu grup da tasavvuf diye yapıyor demek. İnsanlarımız bu ayırımları yapabilecek duruma geliyorlar, farkları farkederler diyelim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hayırlısı Olsun diyelim
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
semerkand |