02-21-2010, 00:10 | #1 |
Takımlarımız UEFA'da 3. tura çıkar mı?
Türkiyedeki futbolun zirvesi olan 2 takımımız fena halde babalara gelmiş durumda.
Perşembe günü korku filminin 2. perdesi yayınlanacak. Rakipler sandımığızdanda güçlü çıktılar. Bir anlık hatada anında tabelayı değiştiriyorlar, değiştirirler. Ben Atletico Madrid'in izlediğimde sahada Manshester United var zannettim. O ne yayılış o ne öyle her top onlara geliyor her atakğa kalktıklarında bu sefer yedik diyorum içimden.. Hele Lille'yi izlediğimde bu adamalara ne yedirmişler, futbol kıtlığındanmı çıkmışlar yada bunlar gizli Galatasaraylılarmı diye düşündüm Allah korudu gene ilk maçlarda bir umut var ama takımlarımızın savunmaları amatör maçlarda bile gol yiyebilecek kalitede(!).. Basın balondan umut veriyor ama işin aslı çok zor gözüküyor. Galatasaray gene Atletico'yu ayakta uyutupta 0-0'la maçı bitirtebilirmi.. Guiza bu sefer gol atabilirmi.. Fenerde gene Guiza var, Cimbomda Guizada yok.. Mustafa Sarp dağlarla, futbolun mantığını yerinden oynatan Servetle kafa golü bulmaya çalışacaz Yada bir piyango yabancı yıldızlardan..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-21-2010, 23:50 | #2 |
valla biz öle veya böle bi şekilde atlarız.fenern durumu vahim.ne yapcağı belli olamz..
|
|
02-22-2010, 00:13 | #3 | |
Alıntı:
Bireysel hatalar olmazsa ben lilleyi rahat eleyeceğimizi düşünüyorum. İnşallah gs de atleticoyu elerde çıkarız ileri turlara |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|