03-21-2010, 21:44 | #21 | |
Alıntı:
Sadece sen kal Türkiyede Mantığa bakarmısın yahu ! tam ya sev ya terketçi faşist zihniyetin ürünü olan sözleri sarfetmekten çekinmiyorsun Ben başbakanımızın sözlerine katılmıyorum. Masum insanların ekmeği ile oynamak diasporanın zalim Türkiye propagandasına yağ sürmekten başka bir işe yaramaz. Sınırların artık kalktığı şu dünyada hala sınırdışı etmeyi konuşuyoruz ya pes doğrusu Yarın bir gün almanyada çıkıp Türkiyeden kaçak yollarla gelip burda çoğalmış Türkleri sınır dışı ediyorum dese ne diyeceğiz ! Allah faşistlerin ruhunada güzel duygular yerleştirsin onlarıda ıslah etsin onların gözlerindeki perdeyi kaldırsın. |
||
03-22-2010, 00:45 | #22 |
herkesi kovalım bir tek türkler kalsın.bu seferde sen karadenizlisin sen akdenizlisin diyeceğiz.boş işlerle uğraşıyoruz
|
|
03-22-2010, 16:49 | #23 |
Bugüne kadar kovmadıkta elimize ne geçti bana onu söyleyin !!!!!! Soydaşları geleceğimizi karartmaya çalışmaktan geri durmuyor... Bu ülkedekileri terör örgütlerinin lider kadrolarında yer alıyor.. Biraz araştırın üst düzey ergenekon yöneticilerinin kökenlerini, hem pkk'dan kaçan itirafçıları, DTP'lilerin köklerini, güneydoğuda mehmetçiğimizi vurduranlar...50 yıldır ezbere konuşup duruyorsunuz.. hep böyle safça kalalım, dik bir duruş sergilemeyelim karşılık vermeyelim ultimatom vermeyelim...Böyle yaptık bugüne kadar elimize ne geçti ? Gördük ne ihanetler yağdırdıklarını...
Birde bazı arkadaşlar sözlerimizi tuhaf tuhaf şekilde çarpıtmaya çalışmasın. Biz gayet ciddiyiz ! |
|
03-22-2010, 16:52 | #24 |
Kaçak Ermeniler, evet sınır dışı edilsin. Ama tüm Ermeniler değil.
|
|
03-22-2010, 16:59 | #25 |
İşte size bir örnek veriyorum. Süleyman Demirel - Sezer - Teziç - Gürüz dönemi rektörlerin ne kadrolaşmalar yaptıklarını hatırlayın. Eski rektörlerin ne din alerjisti ne yolsuzluklar yaptıklarını ne AKP düşmanı olduklarını hatırlayın..
Eski Y.Yıl Üni. Rektörü; ermeni kökenli; Gene Doğu Periçek'in, Veli Küçük'ün bu ülkedeki gizli iktidarın milli olmadığını hatırlayın.. Bunlar sahile vuran kırıntılar !!! Çocukça ezbere konuşuyorsunuz. Hiç bu ülkenin gizli gerçeklerinden haberiniz yok.. Kaçak olmayanları böyle ihanetlerde bulunuyorsa kaçak olanları kimbilir ne işler yapıyorlardır.... |
|
03-22-2010, 17:14 | #26 |
Benim bu açıklamaya "katılmak"tan kastım stratejik bir açıklama oluşu.
Yani, Batı parlomentolarının da bir bir aleyhimize aldıkları kararlara,Türkiye'nin elindeki gücünü hatırlatma,deyim yerindeyse "dişini gösterme" açıklamasıdır. Mesele "kaçak" Ermeni ya da "kaçak olmayan" Ermeni meselesi değildir. Mesele Ülke içindeki Ermenilerin yerini tek tek tespit edip "hadi dışarı" demek de değildir. Faşistlik hiç değildir. Diplomasinin gereği;politik açıdan karşılaşılan mevcut durumlara vereceğin mevcut cevaplardır. Bu söze; "ülkemizde yaşayan Ermeni sayısını hatırlatma" stratejisi açısından da bakılabilir. Tayyip Erdoğan'ın bu sonuçlara,bu lobi kaynaklı samimiyetsiz kararlara vereceği cevap "Eyvallah" olmaz. |
|
03-23-2010, 17:09 | #27 | |
Alıntı:
|
||
03-23-2010, 17:18 | #28 | |
Alıntı:
Önceki yorumumda da belirttiğim gibi,Tayyip Erdoğan'ın bu sözünün muhattabı Ermeniler değil, parlomentoların da Türkiye'yi hiçe sayıp bir bir kararlar alan batıya elindeki gücü göstermek ve Türkiye bünyesinde kaçak olarak yaşayan Ermeni sayısını hatırlatmaktır. Evet, belki sert bir çıkıştır. Fakat Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki Ermenileri tek tek tespit edip "hadi dışarı" demeyeceğini benim gibi sizin de emin olduğunuzu hesaba katarsak,açıklama batıya yönelik,diplomatik bir tavırdır. Dipnot; " -se -sa " lar ile yapılan yorumlar, "geçmişten izi olmayan bugün"ü kapsar.Tarihe "se sa" eki getirmeye kalksak, ciltler dolusu yorum yapılır. Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (03-23-2010 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.. |
||
03-23-2010, 18:28 | #29 | |
Alıntı:
|
||
03-23-2010, 19:26 | #30 |
katılmıyorum. yapmadığımız bir soykırımın iddasından bile zor durumda kalıyorsak. bu durum işi dahada çıkmaza sokar. bu seferde sınır dışı ettiğimiz insanlar aihm ye gider tazminat üstüne tazminat davaları açılır. malum çifte standart böyle birşey her ne kadar haklı olursak olalım bu çigfte standartı uygulayanların umrunda olmaz bizim haklı olmamaız. o yüzden bu meseleye karşıyım.
ikinci olarak ülkemizde yaşayan ermenileri kazanmalıyız onları türkiye dostu yapmalıyız ki kaleyi içten fethedelim bence bu daha sağlam bir koz olur. o zaman deriz ki bakınız ülkemizde uzun zamandır yaşayan ermeniler bile soykırım yapılmadı diyorlar. ülkemizdeki durumdan bir haber olan parlemantolara ne laf düşer deriz ki bu da haklılığımızı perçinler. |
|
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|