03-25-2010, 12:31 | #1 |
Arınç, Erbakan Hocanın Elini Öptü
Arınç Hocasının elini öptü
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Necmettin Erbakan`ın elini öptü... Ankara’da düzenlenen Pakistan Milli Gün resepsiyonuna katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski lideri Necmettin Erbakan ile karşılaştı ve iki kez Erbakan’ın elini öptü. BAŞBUĞ`LA KISA SÜRE SOHBET Swiss Otel’de gerçekleşen geceye Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ da katıldı. Arınç, Başbuğ ile de tokalaştı ve kısa süre sohbet etti. HOCA`NIN ELİNİ ÖPTÜ Daha sonra eski Başbakanlardan, kapatılan RP’nin lideri Necmettin Erbakan’ın yanına giden Arınç, bir zamanlar birlikte politika yaptıkları Erbakan’ın elini öptü ve sohbet etti. Arınç, resepsiyondan ayrılırken de, Erbakan’ın yanına tekrar giderek, veda etti ve yine elini öptü. Pakistan milli gün resepsiyonuna, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Tarım Bakanı Mehdi Eker de katıldı. BİRİKİMHABER 25-03-2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-25-2010, 13:23 | #2 |
Bu güzel saygısından dolayı kutluyorum sayın arıncı. Erbakan hoca da gayet güzel davranmış, onunda ellerinden öpüyorum.
|
|
03-25-2010, 21:54 | #3 |
Olması gereken buydu zaten.. Ak partiye yapmış olduğu talihsiz açıklamaya rağmen..
|
|
03-26-2010, 00:09 | #4 |
Hata yapmıştır ...
|
|
03-26-2010, 00:21 | #5 |
|
|
03-26-2010, 00:24 | #6 |
el öpme kişisel bir yaklaşımdır saygıdan ...
ben kimsenin elini öpmem... |
|
03-26-2010, 00:26 | #7 |
Saygı gösterip öpmesi gayet doğal..
|
|
03-26-2010, 00:29 | #8 |
redyellow kimsenin göbeği kimseye bağlı değil herkes özgür siz kendi partinize göre değerlendiriyorsunuz ama burası Ak parti formu bunuda unutmayın ve Bülent Arınç bu hareketiyle muhalafete koz vermiştir bu resmi heryerde kullanırlar . Sizlerde artık bir sonu olmayan Saadeti terketseniz iyi olur boşu boşuna debeliniyonuz oralarda ......
|
|
03-26-2010, 00:57 | #9 | |
Alıntı:
Bu yazınızı okuduktan sonra ısrar ediyorum! |
||
03-26-2010, 01:08 | #10 |
ezel zaten bu bülent arınç. ve diğer büyüklerimizin her zamanki tavrıdır.
yani bunu kullanmalarına gerek yok googlede aratırsa bunun gibi bir çok resim var. Ve ayrıca böyle samimi bir hareketi kullanacak olanlar ancak kendi haysiyetsizliklerini itiraf etmiş gibi olurlar. dost düşman görsün erbakan hocanın bütün sözlerine rağmen bizler edebte en ufak bir kusur dahi işlemiyoruz |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
arınç erbakan hoca |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|