03-25-2010, 14:17 | #11 |
Bunları ilk zamanlarda görecektiniz siz. Seçime kısa süre kala anket sonucu dağıtıyordular. BTP: %70'le iktidar :-) BTP Trabzon Milletvekili adayı demişti Trabzon'u 4 senede Paris'ten daha ileri yapacağız.
Kendi ilçesinin belediye başkanlığını bile kazanamadı. Şimdi biraz daha yavaşladılar. Daha ufak atıyorlar. Bu sefer de diyorlar ki tamam biz bu işi biliyoruz, başaracağız ama siz destek vermezseniz olmaz.. |
|
03-25-2010, 14:32 | #12 | |
Alıntı:
Haydar hocaya benim aklım hiç ermedi ama gıybet olmasın diye yazmak istemiyorum. |
||
03-25-2010, 14:34 | #13 |
küçük bir seminerine avrupadan yabancı bir iki tonton dede katılırdı da bunu kendi kanalında avrupanın bilim ilim adamlarına dev konferanslar veriyormuş avrupa kendisine hayranmış gibi dönüp dönüp yayınlardı..
hoş hala bi değişiklik yok ama sanırım biraz daha tevazusundan çatlamış heh heh |
|
03-25-2010, 14:41 | #14 |
Az da olsa yapıcı bir muhalefet olarak görüyorum.En azından CHP=MHP vari bir muhalefet sergilemiyorlar!BAŞ ve arkadaşları toplantıdan toplantıya koşuyor,proje üretiyorlar,yabancı akademisyenlerle içli dışlılar.Bu bile umut verici
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
haydar baş btp |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|