AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: ?
Katılıyorum 11 39.29%
Katılmıyorum 16 57.14%
Kararsızım 1 3.57%
Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 03-23-2010, 19:37   #31
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
tolga_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asıl mesele lobi,kaçak,sınırdışı etme meselesi değil.Asıl mesele tarihle yüzleşme cesareti gözterebilme cesaretidir.Neden korkuyoruz onuda anlamak çok zor,varsayalım ki ermenilere soykırım yaptık bunun bize faturası ne olucak bunu bilen,gören,duyan varsa beri gelsin.Bir ülkenin başka bir ülkeyle siyasi meselelerinde,bu iki ülkenin kendi topraklarında yaşayan diğer ülke vatandaşlarını ama yasal ama kaçak olanları koz olarak kullanması bence doğru değil.Bu ülkede kuzey ıraktan türkiyeye göç etmikimliksiz bir sürü kürt insanı var.Mahmur kampında yaşayanlar bu ülkeden köyleri yakılıp gönderilenlerden bazılarını içine alıyor.Ne yapacağız şimdi kuzey ırakla problemimiz var,pkk yı destekliyor tmm diplomat öldürmüyor ama askere kurşun sıkıyor ne yapalım öldürelim mi sınırlarımız içindeki ıraklı kürtleri.
Açıklamayı uygulunabilirlikten değerlendiriyorsunuz. Politik açıdan değil. Sanki ortada hiç birşey yokken bu açıklama yapılmış gibi. 100 bin Ermeni'yi kolundan tutup dışarı atacak değiliz.

Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (03-23-2010 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2010, 02:46   #32
Kullanıcı Adı
tolga_09
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıklamayı uygulunabilirlikten değerlendiriyorsunuz. Politik açıdan değil. Sanki ortada hiç birşey yokken bu açıklama yapılmış gibi. 100 bin Ermeni'yi kolundan tutup dışarı atacak değiliz.

Bence yapılan aba altından sopa göstermektir.Her ne kadar kaçak ermeni yada ermenide demiş olsa ki benim için fark yok ikisi arasında,yanlış bir ifadedir.Başbakana bu konuda katılmıyorum.Yangına benzinle gitmekten başka birşey değildir.Bu ne demek biliyor musun ; 100 bin ermeniye diyorsun ki,kardeşim bir sürü ülke ermeni soykırımını meclislerinde tanıdı,kusura bakmayın ama ben bunu halkıma anlatamam eee ne yapayım bende kırılan gururumuzu okşamak adına sizi kolunuzdan tutup ülkemden atarım.Eeee kardeşim ha kolundan tutup dışarı atmışsın ha soykırım yapmışsın
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2010, 09:10   #33
Kullanıcı Adı
SSS
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaradılanı yaradandan ötürü seven bir anlayışa sahip olduğumuzu iddia ediyorsak ki öyle başbakanımızında bizimde bu tür söylemlere girmeyip daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum..

Yerinde bir görüş............................................. .
SSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2010, 14:21   #34
Kullanıcı Adı
tolga_09
Alıntı:
SSS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yerinde bir görüş............................................. .

İşter bütün mesele bu !!!
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2010, 16:05   #35
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
tolga_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence yapılan aba altından sopa göstermektir.Her ne kadar kaçak ermeni yada ermenide demiş olsa ki benim için fark yok ikisi arasında,yanlış bir ifadedir.Başbakana bu konuda katılmıyorum.Yangına benzinle gitmekten başka birşey değildir.Bu ne demek biliyor musun ; 100 bin ermeniye diyorsun ki,kardeşim bir sürü ülke ermeni soykırımını meclislerinde tanıdı,kusura bakmayın ama ben bunu halkıma anlatamam eee ne yapayım bende kırılan gururumuzu okşamak adına sizi kolunuzdan tutup ülkemden atarım.Eeee kardeşim ha kolundan tutup dışarı atmışsın ha soykırım yapmışsın
Yıllardır uluslararası arenada boynu bükük kalmamıza alışmış bir milletiz. Size, politik konuşmaları direk anlayıp,ülkemizin bünyesinde bulundurduğu ermeni sayısını hatırlatıp yaptığı güç gösterisini yanlış yorumlamanız konusunda hak veriyorum.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2010, 18:52   #36
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
.........

Konu Beylerbeyi tarafından (03-25-2010 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2010, 19:02   #37
Kullanıcı Adı
apache
Türk vatanında 100 bin kaçak ermeni rahatça çalışsın.
Benim Türk vatandaşım işsiz dolaşsın.
Derhal sınırdışı edilmeli bu iş alanı Türk'lere açılmalıdır.
Yapacağını sanmasamda katılıyorum.
apache isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2010, 19:14   #38
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
başbakanımız adına çok talihsiz bir açıklama oldu..

100 bin civarında ermeni hemen sınır dışı edilsin yerine türkler getirilsin demek hoş değil. ülkemizde 1 milyon civarı kaçak işçi çalışıyor. neden sadece ermeniler? Van'da İrandaki rejimi beğenmeyip ülkemize gelen 100 binden fazla İranlı bulunuyor. Orta asyadan gelen onbinlerce Türk yine Doğu anadolu bölgesinde kaçak olarak yaşamlarını sürdürüyor. Herşey bir kenara kaçak çalışan Türkler de var.

Dünyanın bütün ülkelerinde kaçak işçiler var. Almanya'da kaçak olarak çalışan kaç Türk var acaba?? Almanyanın kaçak çalışan Türkleri sınır dışı edeceğiz açıklamasını nasıl değerlendirirdiniz? hemen sövmezmiydik kendilerine? Avrupada 1 milyondan fazla Türkün kaçak çalıştığı söyleniyor. 1 milyon türk sınırdışı edilse Türkiye ne yapar?

başbakanımızın sözlerini duyunca çok şaşırdım ve kendisine yakıştıramadım. bu tür sözler AK Partiye ait değil, bunlar MHPvari söylemlerdir. Ülkemizde en ağır şartlarda çalıştırdığımız Ermenilerin sosyal yaşamları hiç iç açıcı değil. erkekler en ağır işlerde çalıştırılıyor ve Türk vatandaşlarına oranla %50 daha az para alıyorlar. kadınlar ise temizlikçi, bebek ve yaşlı bakıcılığı başta olmak üzere çoğu insanımızın burun kıvırdığı işleri çok düşük ücretle ifa ediyorlar. kaçakta olsalar kendilerine iş, aş vermek bizim soyumuzun hoşgörülüğünden gelen bir kültürdür. bu kültürün devam etmesi hepimiz için daha hayırlı olacaktır.
Alt 03-25-2010, 22:37   #39
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
bu arada AK Partili olan; tıpkı bu ankette olduğu gibi liderinin her görüşünü savunmaz, yeri gelirse olumsuz yönde eleştirmesini de bilir. Ankette %60 a yakın başbakanımıza katılmadığını belirtmiş. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük özelliklerden biri de budur. MHP liler liderleri Bahçeliye, CHP liler Baykal'a körü körüne bağlanmış durumda. Bu konuda Saadetlilerin durumu çok daha belirgin. Onlar için Erbakan hangi yanlışı yaparsa yapsın önemi yok. Çok fazla körü körüne bağlılık sözkonusu.

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)