![]() |
#1 |
![]()
![]() Konu novek tarafından (04-07-2010 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İlkokul çağındaki çocukların bile bildiği şeyler bunlar başka yeni birşey varmı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bulgaristan ile türkiyeyi karıstırıyorsunuz sanırım
üzüm yerken bağcıyıda dövmeyin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
![]() Alıntı:
Dinimize Göre Faiz haram. ama dediginiz linkte "faiz" kelimesi bile geçmiyor? ak parti dindar bir parti degilmiydi? o halde neden faizi ve bankacılık sistemini kaldırmıyor? bankacılık sisteminde, kısmi rezerv sistemini incelerseniz halk için zararlıdır. sadece bir avuç zenginin havadan para kazanmasını saglar. yada para satarak.
Konu novek tarafından (04-07-2010 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
![]() Alıntı:
![]() 1. Ak parti dindar bir parti değil merkez partidir. 2.Halk müslüman ama devlet müslüman değil. 3.Akparti ALLAH dedikçe hemen anaysa mahkemesine gidenelr olur şeriatcı diye.hemen kapatma davası açılır google den iddaaname hzırlanır. sen olsan DİN ile ilgili birşey yapabilirmisin bu durumda senin söylediklerin türkiyeye komunizm gelmesinden daha tehlikeli daha imkansız. Daha sistem oturmadan sen hiçbirşey yapamazsın bu ülkede ancak senin gibi laf olsun torba dolsun kişiler coğalır bakada bişey olmaz sen hala gelmiş beni videolarla ikna etmeye çalısıyorsun. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() evet çok iyi anladım cevabımıda verdim ama sen hala anlamadın ve anlamak için zaman kazanıyorsun veya youtubede video arıyorsun bana başkalarının düşüncelerini değil kendi düşüncelerini paylaş ki saygı duyalım ezberletilmiş bilgileri değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|