AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2010, 23:16   #21
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
yeahh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harbiden ülkeyi serbest piyasaya teslim edip jeeplere binmek varken.Vay haysiyetsiz dinsiz gomünüstler
ekmek yoksa pasta ye ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 23:19   #22
Kullanıcı Adı
Sivil
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu git staline sor komunizme sorma.

çok aydınlatıcı cevap oldu
Sivil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 23:21   #23
Kullanıcı Adı
Mavera
Ya Allah askina kübayi bana anlatma... ünv yillarinda kübali biriyle 3 yil ev arkadasligi yaptim ve yeterince kübayi tanidim..
disaridan hersey göründügü kadar hos degil.. olay sadece saglik sistemiyle bitiyor küba su anda dünyanin en geri kalmis ülkeler arasindadir ve gelir bakimindan dünyanin en arka siralarindadir.
teknoloji dersen suanda cok geride cünkü dünyaya kapali,yenilige ve degisime acik degil su anda kübada bir diktatörlük vardir ve diktatör ne derse o olur.
gerci o diktatör öldümü, kaldimi onuda bilmuyoruz gerci ne farkederki saltanat var kardesi yönetir ülkeyi..
abd istese kübayi yerle bir eder ama gerek duymuyor cünkü kübanin eti ne, budu ne.. kendince bir rejim tutturmus gidiyor halki acmis, ülkesi geri kalmis, her alanda geri kalmis kimin umrunda..
kübanin komsulari futbolda, teknolojide, turizmde almis basini gidiyor kübada ise dünyada 2010 yasanirken 1950 yasaniyor!
Alt 04-12-2010, 23:29   #24
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya Allah askina kübayi bana anlatma... ünv yillarinda kübali biriyle 3 yil ev arkadasligi yaptim ve yeterince kübayi tanidim..
disaridan hersey göründügü kadar hos degil.. olay sadece saglik sistemiyle bitiyor küba su anda dünyanin en geri kalmis ülkeler arasindadir ve gelir bakimindan dünyanin en arka siralarindadir.
teknoloji dersen suanda cok geride cünkü dünyaya kapali,yenilige ve degisime acik degil su anda kübada bir diktatörlük vardir ve diktatör ne derse o olur.
gerci o diktatör öldümü, kaldimi onuda bilmuyoruz gerci ne farkederki saltanat var kardesi yönetir ülkeyi..
abd istese kübayi yerle bir eder ama gerek duymuyor cünkü kübanin eti ne, budu ne.. kendince bir rejim tutturmus gidiyor halki acmis, ülkesi geri kalmis, her alanda geri kalmis kimin umrunda..
kübanin komsulari futbolda, teknolojide, turizmde almis basini gidiyor kübada ise dünyada 2010 yasanirken 1950 yasaniyor!
dünyaya kapalımı google amacaya sor bakalım amerika kaç yıl ambargo uygulamış kubaya ?

ayrıca kuba bir teknolojiyi üretecekse açık olarak sistemini şemasını verirler üretir.
ama nerde kar hırsı burumuş gozlerini herkesin.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 23:34   #25
Kullanıcı Adı
Mavera
daha made in küba mamulü birsey göremedim .. peki kübada demokratik bir sema var midir su anda iktidarda kim vardir ve nasil gelmistir..
castro nerede, öldü mü ? biz onun agzinda puroyla meydan okumalarini özledik..
Küba dünyaya kapanmistir öyle olmasaydi su anda dünyanin en geri kalmis ülkeleri arasinda yer kalmazdi..
birde madem küba bu kada cazip neden halki ülkeden kacmak icin yer ariyor, kübadan iltica eden ve baska ülkelere siginma hakki talep eden insanlar hakkinda bilgin var mi?
küba hakkinda bende yok, yoktur sen sorularimi cevapla arkasi var hemde ne sorular yok öyle sagdan, soldan ezbere konusma!
Alt 04-13-2010, 11:07   #26
Kullanıcı Adı
novek
bilmem haberin varmı amerika kubaya ambargo uyguladı hemde 50 yıldır.
diyorki herhangi bir ulke kuba ile alışveriş yaparsa bende onla butun ilşkilerimi keserim diyor.
gelişmişlik duzeyine gelince kuba kucuk bir ulke elbette elinde imkan olsa daha iyi şartlarda olurdu.
fakat ben diyorum turkiyede buyuk bir potansiyel var. turkyede sosyalizm olsa asla küba gibi olmaz.
Alt 04-13-2010, 12:25   #27
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
ben işte bunu anlamanız için yaptım cunku turkiyedeki herkes harun yahyanın videolarını izleyip rusların yaptıklarını gostererek sosyalizmi kotuluyor.
ben de diyorumki madem sizin mantıgınız bu sizin mantıgınızla bakarsanız kapitalizm 10 kere daha berbat sistem demektir.
ben riyakarlık yapmadım sadece gerçegi anlamanıza yardımcı oldum.

Eh kardeşim sende objektif bakmıyorsunki senin amacın bir tarafa vurup diğer tarafa sempati kazandırma amacındasın ama söyleyeyim yanlış adresdesin burda yemez bu taktik çünkü burdakiler zaten 2 tarafıda sevmiyor sadece senin bu mantığını bildikleri için dengeleme amacçı seni vurmadığın tarafa vuruyorlar
Sen Amerikanın Afganistanı vurduğunu söyleyipte Rusyanın Amerikadan önce Afganistanı vurduğun söylememezlik yapmıyacaksın
Amerikanın başka ülkelere yaptığı mezalimi söyleyipte Rusyanın Baltık ülkelerinde Kafkasyada yaptıklarını es geçmeyeceksin

EN İYİ KOMUNİST ÖLÜ KOMUNİSTTİR
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2010, 12:43   #28
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eh kardeşim sende objektif bakmıyorsunki senin amacın bir tarafa vurup diğer tarafa sempati kazandırma amacındasın ama söyleyeyim yanlış adresdesin burda yemez bu taktik çünkü burdakiler zaten 2 tarafıda sevmiyor sadece senin bu mantığını bildikleri için dengeleme amacçı seni vurmadığın tarafa vuruyorlar
Sen Amerikanın Afganistanı vurduğunu söyleyipte Rusyanın Amerikadan önce Afganistanı vurduğun söylememezlik yapmıyacaksın
Amerikanın başka ülkelere yaptığı mezalimi söyleyipte Rusyanın Baltık ülkelerinde Kafkasyada yaptıklarını es geçmeyeceksin

EN İYİ KOMUNİST ÖLÜ KOMUNİSTTİR
rusya sadece afganistanı vurdu
amerika kaçtane ulkeye girdi sayması bile zor
Alt 04-13-2010, 12:46   #29
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Rusyanın sadece 2.dünya savaşıda öldürdükleri insan sayısı amerikanın katlettiği insanlardan kat be kat fazla.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2010, 12:50   #30
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
rusya sadece afganistanı vurdu
amerika kaçtane ulkeye girdi sayması bile zor
ÇEÇENLERİ AMERİKALILARMI VURDU ?
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)