![]() |
#11 |
![]() arkadaşlar
ben anladım.. neyi derseniz bu novekin ne yapmak istediğini kendi zaten bi şey bilmiyor..sadece sloganları ezberlemiş.. bizi konuşturup duruyor zaten.. kendinde bi şey yok hemde hiç bi şey.. sadece bizi heyecanlandırıp sinirlendirmek istiyor belkide istemiyorda sadece onu yapabiliyor.. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Hz. muhammed peygamber oldugunu soylediginde de ona kimse inanmıyordu ama öyle bakarsanız olaya. yani kimse onun gibi düşünmüyordu. dimi ama? ozaman kölelik vardı şimdi ise köleligin başka bir çeşiti var ucret alan köleler. Konu novek tarafından (04-17-2010 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ohaaa!! derler..
Sizde kim böyle diyor.. Dogu perincek mi ? |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() inanmaz olur mu aslında inanıyorlardı ama işlerine gelmiyordu. ticari hayatları twhlike altına giriyordu. putlar aynı zamanda sermaye kaynağıydı. ama komünizme bakarsak. oda belki bazı kimselerin ticari hayatlarına ters ama. çoğu kişilerinde özgürlüklerine ters. zaten koömünizmi benimsemeyen bu yüzden benimsemiyor. öteki türlü zengin nüfusundan daha çok yoksul nüfus var ama yoksullarda komünizmden nefret ediyor. nedenini sana anlatamadık. şimdi uzun uzadıya yazmıyorum zaten yine havada kalır. |
||
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Şahsen boşuna emek harcıyorsun...
izlemek istesem senden diyil direk açar youtube'den izlerim... |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
eminim senden başkaları foruma sonradan giricek olanlar izleyecektir. ve akıl mantık suzgecindne geçirip oyle karar vericekler. kimse koru korune inanmak zorunda degil. |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
![]() onu da geçtim milletin zamanını niye çalıyorsun. video yerine sen yaz biz okuyalım cevaplayalım daha pratik olmaz mı? |
||
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
işe marxın ateist olduğunu kavramakla başlayabilirsin. |
||
![]() |
![]() |
#20 |
![]() E konu nereye geldi şimdi.Ahmet Altan'da ateist soysuzun teki ama sırf belli çevreleri hedef alıyor diye bayılanlar var adama hem de muhafazakar çevreden..
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|