![]() |
#1 |
![]() din afyondur sözü kime ait..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yalan videoları izleyerek ancak dünya sermayesini kontrol edenleri memnun edersiniz.
amerikan sermayesi soguk savaş döneminde sosyalizmden korktugu için boyle bolca video yaptı (ama cogu yalan) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() anladım sen takıldın bu cümlelere..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() din allah diye diye canlı canlı kafa kesen, kadın taşlayan, adamlara bakıp islam niye kotu demiyorsunuz?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ayrıca İslam'a kötü demek Müslümanım diyen birinin aklından nasıl geçer... ![]() Dinde Ahkam ayetleride vardır... ALLAH'ın koyduğu kurallara itiraz etmemizimi bekliyorsun yoksa... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bka üstteki konuda da aynı yorumu yazmışsın, sana orda da cevap verdim, burada da yazıyorum, senin o gördüklerin senin gibi kuklalar novek, cahil insanlar neye ne şekilde hizmet ettiklerini bilmiyorlar...
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
hah işte bende onu diyorum çindekiler senin gibi kuklalar adamların komunizm ile alakası yok komunizmin hangi kitabında ırkçılık yapın diyor. aynı kuranda kafa kesin demedigi gibi. Konu novek tarafından (05-07-2010 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Novek imzanda senin gibi komik. Namaz kılan dahi Müslüman olamıyorsa Namaz kılmayan Hacı olmaz heralde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
5 vakit namaz kılıp işçisinin hakkını yiyen. vergi kaçırmak için 9 takla atan olamaz diyorum. tabiki allah bilir orasını en iyi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|