![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
hristiyan bir din adamı ne demiş biliyormusun. ben kapitalizmi markstan öğrendim. karşı çıkmam gerekginide incilden ogrendim demiş. |
||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Novek liderin önderin vesairen kim? hayatta sosyalizm adına örnek aldıgın kişi kim?
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
hem ahmet altanın ateist olduğuna dair elinde belgeler varmı ben ilk defa senden duyuyorumda. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
ama komünizmin diğer unsurlarıda her yeri kırıp geçiriyor. bu ne yaman çelişkidir novek. sen halk için varım diyeceksin diğer yandan halkı katledeceksin. astığım astık kestiğim kestik diyeceksin. kısaca çarşıçarşıya karşı. komünizm kendine de karşı:D |
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Bla bla bla.. Ak partiye oy vermeyecegin aşikar kime oy vereceksin peki. sömürülen Chp'ye mi işçi dogu perinçek'e mi? milleti ak parti'den sogutup hangi siyasi partiye yönlendirmeye çalışıyorsun.. yoksa ak parti olmasında kim olursa olsun mu diyorsun..?
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
yani işçileri kandırmak için zengin sınıf tarafından din afyon olarak kullanılır demiş. "yani din afyondur. " başka bişey dini afyon olarak kullanırlar başka bişey. Konu novek tarafından (04-17-2010 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() emin ol 2007 de ak partiye vermiştim.
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() bugun kime komunist desen öcü demiş gibi korkuyor elbette oy vermez oyle bir anti propaganda yapmıslarki.
Konu novek tarafından (04-17-2010 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|