07-12-2007, 20:56 | #31 |
Gülelim eglenelim Ngereklinsan ' dan 100 FIKRA
::::Türk Basınının GerCekligi:::::
-Kaza yerinin etrafini once polis kordonu sonra da buyuk bir merakli kalabaligi cevirmisti.. -Gazetesine,iyi bir kaza fotografi yetistirmek isteyen uyanik foto muhabiri. cemberleri asamayinca -"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbaninin ogluyum" diye bagirmaya basladi. Kenara cekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklasti. -Arabanin onunde bir esek yatiyordu. |
|
07-12-2007, 20:57 | #32 |
Avukat hırsızlıkla suçlanan müvekkilini yaratıcı bir savunma ile hapisten
kurtarmak istemektedir. Avukat Yargıca hitaben; - "Müvekkilim, arabanın camından içeri sadece kolunu sokup çantayı almıştır. Müvekkilimin kolu, muvekkilimin bizzat kendisi değildir. Sadece bir kol tarafından işlenen bir suç için niye bütün bir kişiyi cezalandırıyorsunuz." der... Yargıç , gülümseyerek; - "Peki o zaman aynı mantıkla gidiyorum ve müvekkilinizin kolunu 1 yıl hapse mahküm ediyorum. Müvekkiliniz isterse ona eşlik edebilir." der... Müvekkil gülümser. Avukatın yardımıyla müvekkilin takma kolunu çıkartırlar ve dönüp giderler... |
|
07-12-2007, 20:58 | #33 |
3 kız kardes ölmüsler ve sorgu vakitleri gelmis.Sorgu melegi va bikac melek bu kızlara soru sormaya baslamıslar.en kücük kıza sormuslar:"Hayatın boyunca ii bi kızmıydn?"demisler.kızda:"bn hayatım boyunca hep cok ii bi kız oldm elime erkek eli degmedi,hicbi erkekle beraber olmadm."demis.melek yanındakilere dönp:"bu kıza altın odanın anahtarını verin."demis.sıra gelmis ortanca kıza.melek yine tekrarlamıs:"Hayatın boyunca ii bi kızmıydn?"demis.Kızda:"bn hayatım boyunca elmden geldigince ii bi kız olmaya calıstım,bi tek kocamla beraber oldm."demis.Melek yine yanındakilere dönp:"Bu kızada gümüs odanın anahtarını verin."demis.Sıra büyük kıza gelmis.melek yine tekrarlamıs sorusunu:"Hayatın boyunca ii bi kızmıydn?"demis.büyük kız:"walla bn hic kendimi zorlamadm.önüme gelen her erkekle beraber oldm,keyfime baktım."demis.melekte yanındakilere dönüp:"bu kızada bnm odanın anahtarını verin."demis
|
|
07-12-2007, 20:58 | #34 |
Ülkeler arasında bir ``sır tutabilme´´ yarışması düzenlenmiş. Bu yarışmaya Temel de katılmış. Temel'e, bir Amerikan'a ve bir İngiliz'e birer sır vermişler.
Amerika'lıya işkence yapmaya başlamışlar, üç günden fazla dayanamamış, sırrını söylemiş. İngiliz'e işkence yapmaya başlamışlar, bir iki hafta sonra o da söylemiş sırrını. Sıra Temel'e gelmiş; günler haftalar geçmiş ama nafile. Söylememiş sırrını ve kazanmış yarışmayı. Birkaç dakika sonra Temel başlamış kafasını duvara vurmaya: HATURLA ONİ DA,HATURLA ONİ... |
|
07-12-2007, 20:59 | #35 |
Kirkor ve karısı orta yaşlarda bir çifttir. Birgün evlerinde musluk bozulur. Karısı Kirkor'a musluğu tamir etmesini söyler.Kirkor:
-Abe kadın ben muslukcumuyum der ve gider. Ertesi gün lambalar geçer. Karısı Kirkor'dan değiştirmesini ister. Kirkor: -Abe kadın ben elektrikçimiyim der ve işi savar. Ertesi gün ve diğer günlerde bu tamirat işleri böyle sürer gider. Birgün Kirkor eve geldiğinde bütün arızaların giderildiğini görür ve karısına bunun nasıl olduğunu sorar. Karısı: -Bugün bakkalın çırağını çağırdım. Herşeyi tamir ederim ama ya bana çilekli pasta yaparsın yada benimle yatarsın dedi. Bende herşeyi yaptırdım demiş. Kirkor: - Eeee yaptınmı bari çilekli pastayı? diye sorunca karısı: - Abe Kirkor ben pastacımıyım? demiş. |
|
07-12-2007, 21:00 | #36 |
>> >Temel komadadir... Yaninda ise karisi Fadime: Temel'in gozleri nemli,
>> > >kisik sesiyle karisina dogru bakar ve konusmaya baslar: >> > > >> > >"Ilk isten kovuldugum zaman yanimda idin... >> > > >> > >Iflas ettigim gun oradaydin... >> > >Vuruldugum zaman ilk gozumu actigimda seni gordum... >> > > >> > >Trafik kazasi gecirdigimde hastanede hep basucumdaydin... >> > > >> > >Fadime takdir edilmenin mutlulugunda tabii. >> > > >> > >Simdi komadayim yine >> > >basucumdasin... >> > > >> > >Sonunda anladim ama, cok gec oldu; >> > > >> > >ulan sen ne ugursuz karisin..." |
|
07-12-2007, 21:00 | #37 |
Yağmur ve fırtına olan bir günde adam zar zor bir taksi çeviriyor. Taksi soforu adama nereye gidecegini soruyor ve cok yakin ben oraya gitmem diyerek kapiyi kapatip basip gidiyor.
Adam sirilsiklam sinirli bir sekilde evine gidiyor. Ertesi gun adam isine giderken gunluk guneslik cok guzel bir havada taksi duraginda onceki gun gordugu taksiciyi ucuncu sirada goruyor, adam ilk siradaki taksiye binerek havaalani ne kadar diye soruyor taksici 10 milyon diyor, adam ben sana 20 milyon verecegim ama yolda giderken seninle birlikte olucam diyor. Taksici adama kizarak sapik in asagiya diyor ,adam inip ikinci taksiciyede ayni teklifte bulunuyor..ikinci taksicide kizarak adami kovuyor adamda sen yapmazsan yapacak biri vardir elbet diyor ve onceki gun onu taksiye almayan taksiciye sira geliyor. Adam taksiye biniyor ve havaalani ne kadar diye soruyor.. Taksici 10 milyon diyor adam ben sana 20 milyon verecegim diyor yalniz giderken duraktaki taksicilere el sallayacaksin..... |
|
07-12-2007, 21:01 | #38 |
5 yolcusu ile seyahat eden uçak düşmek üzere. Ve fıkra bu ya maalesef 4 parasüt var.( Fıkranın orjinalinde uçak personelinden hiç bahsedilmiyor ne hikmetse ) 1. yolcu; , ben Shaquille O'Neill, NBA'in en kıymetli oyuncusuyum . Bana bir şey olursa LA Lakers zor duruma düşer,benim yaşamam lazım, diyor ve alıp 1. parasütü atlıyor. 2.yolcu ; ben Hillary Clinton , NY senatörü ve belkide geleceğin Amerika nın ilk kadın Başkan adayıyım, benim de yaşamam lazım diyor ve 2. parasütü alıp atlıyor. 3.yolcu ;ben George W. Bush . Amerika Başkanıyım. Dünya üzerinde politik sorumluluklarım , bombalayacağım yerler var daha .Aynı zamanda Amerika tarihinin gelmiş geçmiş en ZEKİ başkanının ölmesine izin vermezsiniz diyip ,alıp atlıyor. 4.yolcu Papa son yolcu olan 10 yaşındaki çocuğun gözlerinin içine bakıp evlat ben yaşlı bir adamım, yaşayacağımı yaşadım, bu son paraşütü alıp atlamak senin hakkındır diyince , çocuk Papa'ya bakıp, gerek yok amca geriye 2 parasüt kaldı , su Amerikanın en zeki başkanı benim okul çantamı alıp atladı...
|
|
07-12-2007, 21:02 | #39 |
Çok karizmatik ve yakisikli bir adam yaninda bir devekusuyla bara girmis, herkes saskin falan öööle adama bakiyolar, adam bara yanasmis...
- "Barmen bana bir viski, ona da büyük bir bardak su." Barmen talepleri yerine getirmis, bir tek, iki tek, saatler ilerlemis, adam: - "Hesap lütfen!" demis. Barmen hesap pusulasini uzatmis, adam cebini boşaltmış, parayi çikartmis, tam hesapla ayni Ertesi gece adamimiz yine gelmis, yaninda tabii devekusu da var. - "Barmen bana bir viski, ona da büyük bir bardak su." Barmen istediklerini vermis, bir tek iki tek, saat geç olmus, adam hesabi istemis, barmen hesabi göstermis. Adamimiz elini cebine atmiş, çikartmis, tam hesap miktari. Barmen saskin ama nafile. Bikaç gece sonra adamimiz devekusuyla beraber geri gelmis. Barmenin içi içini yiyor. Adam: - "Bana bir viski, ona da su ver." Barmen emre amade, yerine getirmis, gece ilerlemis, adamimiz hesabi istemis, barmen bol küsüratli saçmasapan bir miktari hesap olarak adama vermis. Adam cebindeki tüm parayı boşaltmış, yine tam hesap. Barmen oynatmak üzere. Dayanamamis: - "Beyfendi bir süredir barimiza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayin ama birsey sormak istiyorum, yoksa kafayi yiycem. Her gece cebinizden çikan para hesapla kurusu kurusuna ayni oluyor. Bunu nasil basariyorsunuz?" Adamimiz gülümsemis: - "Bir gün karsima bir cin çikti, üç dilegimi sordu. ilk olarak; karizmatik ve yakisikli tipim olmasini istedim. ikinci dilegimde, ne almak istersem isteyim, elimi cebime attigimda parasi aynen cebimden çiksin istedim." Barmen: - "Peki kizmayin ama bu kus ne is?" Adamimiz: - "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç birakmayacak uzun bacakli bir piliçti. Yanlis anladi şerreffsizz. |
|
07-12-2007, 21:02 | #40 |
Bir müfettiş, ilköğretim okulu 2. sınıflardan birine teftiş için girer.
Arka sıralarda oturan mahcup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker: "Kalk bakalım evladım. Alfabemizde kaç harf var, söyler misin?" Öğrenci "25" der ve başlar harflerin adını söylemeye. Yalnız 4 harfi söylemeden geçer. Müfettiş "Olmadı, 29 harf olması lazım" der ve harfleri yeniden söylemesini ister. Öğrenci harfleri tekrar söyler. Sonuç yine aynı: 25... Bu sırada uyanık bir öğrenci söz alır. "Öğretmenim o Fener'lidir... U, E, F, A'yı bilemez..." |
|
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|