AK Gençliğin Buluşma Noktası
Müzik Her türlü müzik paylaşımı ve şarkı sözleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-22-2010, 14:55   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Mustafa İslamoğlu Şiirleri Albüme Dönüştü
MUSTAFA İSLAMOĞLU ŞİİRLERİ ALBÜME DÖNÜŞTÜ

Tefsir Dersleri ve Hilal Tv Programları ile tanıdığımız nevi şahsına münhasır bir kıymetli alimimiz Mustafa İslamoğlu... Akabe Vakfı'nda Esmaül Hüsna sohbetlerine devam ediyor.

"Hocam hiç yorulmuyor musunuz?" diye soranlara "Ben Koşmazsam Siz Yürümezsiniz" cevabını veren İslamoğlu Hoca'nın bir de edebi yönü var. Mustafa İslamoğlu, aynı zamanda bir alim olan babasının ifadesiyle "kendisini çok iyi yetiştirmiş iyi bir şair..."

Şimdiye kadar; Erdoğan Akın, Ömer Karaoğlu, Grup Genç, İbrahim Sadri, Selçuk Küpçük, Kardeşlik Çağrısı, Bestami Korkmaz gibi şiir ve ezgi sevdalısı ağabeyler ve gruplarımızın İslamoğlu şiirlerinin bestelerine bu sıralar yeni bir albüm eklendi:

ADNAN AYDIN / GÖÇMEN KUŞLAR

"Düşünce dünyamın oluşmasında on beş yıllık emeği olan, albümdeki 7 şiirin sahibi, şiirlerini bestelemem için sadece şiirlerini değil, şiirlerini besteleyecek aşkı da veren her zaman saygı ve dua ile andığım hocam Mustafa İslamoğlu'na teşekkür ediyorum..." Adnan AYDIN

Albümdeki Şiirler

BENDE KALSIN (Olgunlaştıran şeylerin acı olduğunu anlatan bir şiir)

GÖÇMEN KUŞLAR (Şairin Sevdiği Bir Arkadaşına Hapisten yazdığı şiir)

NERDESİN (Şairin, her hafta sonu hapiste ziyaretine gelen ama bir haftasonu oğlunun rahatsızlığıyla gelemeyen eşine yazdığı şiir)

TAKDİM (Efendimize)

İFK GAZELİ /ANNE (Hz. Aişe'ye Atılan İftira Üzerine)

NUVEYBA (Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ü Fethederken Konuşlandığı Liman)

YASİN (Peygamberimize)

Destek, yorum ve öneriler için
http://adnanaydingocmenkuslar.blogspot.com/

Prodüktörlüğünü Adem Tuzcu'nun Yaptığı Göçmen Kuşlar Albümü Adım Prodüksiyon'dan Çıktı... Temin etmek için: http://www.adimtv.com/muzik/adnan-ay...men-kular.html

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)