![]() |
#21 |
![]() Sana birşey diyim mi o dandik kupa müzede olmuş ne olacak olmamış ne olacak.Ben kupan gitmesine hiç üzülmedim fenerin bu derece kötü ve saçma oynamasına kızdım.Küçük hesaplar bize göre değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
![]() Alıntı:
iyi de ben "başkasının zaferi ile avunun" demedim, "günü birlik çıkar dostlukları" edinin demedim ki. "Biz yalnızız, tek başınayız diye sevinmek yerine "niye yalnızız", "niye dostumuz yok" diye düşünmek daha iyi olmaz mı?" Dedim. Neyse uzatmanın pek anlamı yok sanırım. Madem mennunsunuz yalnızlığınız size hayırlı olsun diyelim kapatalım. Alıntı:
"dandik kupa" ![]() Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() fenerin alamadığı her kupa fenerliler için dandiktir...
alsalardı görürdüm sevinçlerini... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Dandik takımların alamayacağı kadar dandik bi kupa bu Türkiye kupası
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Benim için gerçekten o kupanın önemi yok her ne ise uzatmayalım çünkü işi cıvıtanlar oluyor bir futbol içinde kırmak kırılmak hoş değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Günümüzde yalnızların özellikleri ortaktır söylemeye kalkışmam herhalde yaşınızdan ötürü kazandığınız deneyime karşı bir ukalalık olur bunu da pek tasvip etmeyeceğimden cevap sizde diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
![]() Hep ciddi hep ciddi konular sıkıyor insanları bazen böyle stres atıyoruz. takım için, futbol için asla kimse kimseyi kırmamalı buna aynen katılıyorum. selamlarımla. Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
![]() Şaka bir yana, evet, parlayacağınızı hisedince konuyu kesmek istemeniz güzel. Parlayacağın zaman bana haber et ben haklarından gelirim bu gslilerin ve beşiktaşlıların ![]() Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|