Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım yazımı aklı selim okumadınız ben orada sadece böyle bir şeyin siyasen meşru olacağını yazdım yazımın tamamını okursanız benim ne yazmaya çalıştığım bellidir.Lütfen hemen hücuma geçmeyin ..
Yazdığım ikinci paragrafta böyle birşeye şiddetle karşı çıkmaktayım
|
Üstadım:
Alıntı:
Sonuçta Msp döneminde chp ile refah yol döneminde çillerle ortaklık yapmıştır.Meşru bir ittifak olacaktır.
|
Burdaki SONUÇTA.... ne demektir? neyi ima ediyorsunuz? onlarla hükümet yaptı bdp ile ittifak da normaldir demek değil mi bu yazınız. Nedir burdaki İMA?
Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin.
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Numan Kurtulmuş, saadet partisinin ufkunu açan bir siyasetçi konumundadır, bu politikayla kendi fikirleriyle ilerleyecekse meclise girmesi taraftarıyım. Redyellow abim ithamların ağır değilmi? Akıncı kardeşimiz sadece fikrini beyan etmişken bu kadar sert savunma yapmanın anlamı nedir?
|
"
Saadetin tutumunu, hoşgörüsüzlüğünü,ve iftiralarını....." Sayın akıncı yazısında bunları yazıyor.
Bu mudur fikir beyan etmek sayın unnamed?
Hala saadetin tutumundan şikayetci oluyor arkadaşımız. Ve "tansu çillerle, chp ile hükümet yaptıysa bdp ile de ittifak yapabilir, normaldir" imasında bulunuyor.
ne dersiniz benim savunmam mı sert yoksa sayın akıncının yazısındaki imalar mı sert?