AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-10-2010, 18:59   #51
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
birkaç gün eve hapsoldu, ortama baktı, belki istifa etmeyip durumu kurtarabilirim dedi, baktı ki her geçen gün konu daha da irdeleniyor dayanamadı daha fazla. inşallah chp nin batışına zemin hazırlar bu olay..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 19:04   #52
Kullanıcı Adı
TYH
İnşallah adam gibi biri gelir CHP'nin başına da ortalığı boş bulanlar siyaseti tekeline alamaz
Alt 05-10-2010, 19:08   #53
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah adam gibi biri gelir CHP'nin başına da ortalığı boş bulanlar siyaseti tekeline alamaz
kim gelirse gelsin. hatta chp-mhp-dsp-tkp-pkk bir olup gelsinler. yine alt edemezler
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 19:11   #54
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Ne olursa olsun böyle bir şeyle dalga geçmemeliyiz.Bu bize yakışmaz.Ben görüntüleri gördükten sonra çok üzüldüm.Bir insanın onuru ve gururu ile bu şekilde asla oynanmamalı.Siyasetin ahlaklısından yana olmamız lazım.Şu anda bir çok kişiye yakıştıramadığım davranışlar sergiliyor.

Genel başkanımızında bu konudaki hassasiyetinin farkındasınızdır.Gülüp dalga geçeceğinize bundan sonra ki süreci değerlendirelim.Bu hep partimiz adına hemde forumumuz adına en şereflisi olacaktır.

Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

Konu Yıldırım tarafından (05-10-2010 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 19:50   #55
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne olursa olsun böyle bir şeyle dalga geçmemeliyiz.Bu bize yakışmaz.Ben görüntüleri gördükten sonra çok üzüldüm.Bir insanın onuru ve gururu ile bu şekilde asla oynanmamalı.Siyasetin ahlaklısından yana olmamız lazım.Şu anda bir çok kişiye yakıştıramadığım davranışlar sergiliyor.

Genel başkanımızında bu konudaki hassasiyetinin farkındasınızdır.Gülüp dalga geçeceğinize bundan sonra ki süreci değerlendirelim.Bu hep partimiz adına hemde forumumuz adına en şereflisi olacaktır.

Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.
Aynı görüşteyim, Akparti'li olup Akpartiyi temsil ettiğimizi unutmayalım!
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 20:17   #56
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
TYH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 ihtimalle dönebilir.
İlki gurursuz bir şekilde partinin bana ihtiyacı var,çok ısrar edildi geri geldim o yüzden adaylığımı koyuyorum tekrar demesi.
İkincisi de kasetin sahte olduğunun ortaya çıkması sonrasında 22 Mayıs'ta tekrar aday olmasıdır.İlk ihtimal gerçekleşir ve seçilirse CHP tamamen biter,2. ihtimal gerçekleşirse Baykal gene CHP'nin başına gelir ama kaset olayının yalan olduğu da ortaya çıkar
Bu iş ya tümden kapanmalı, ya da olacaksa da 2. ihtimal olmalı bence..

Kasetin sahte olması diye birşey söz konusu değil. Çünkü o görüntüler yalanlanmadı. Ayrıca, eğer görüntüler Deniz Baykal'a ait olmasaydı Baykal niye istifa etsin ki?
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 20:21   #57
Kullanıcı Adı
Fırat
Hayırlı olsun. Bu bizim partiye suçu atması yakışıksızdı yakıştıramadım..
Alt 05-10-2010, 20:25   #58
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
yılmaz ateş - chp genel başkan yardımcısı

Gerçektende uçmuş bunlar.Ya şaşkınlıklarından dolayı veya bilerek yapmaktadırlar.
Herif çıkmış aynen diyor ki; ''başbakan ülkeyi yöneten birisi çıksın belgeleri bulsun''
Yani,bir yandan başbakanı suçluyor,onların yaptığını söylüyor,diğer taraftan delil belge isteyen başbakana ''sen bul'' diyor. Böyle bir şey olmaz.

gürsel tekin - chp ist il başkanı
Çıkmış diyor ''başbakan geçen hafta -elimizde belgeler var- diyor'' diyerekten,başbakanı,ak partiyi bu rezaleti yaymakla suçluyor.

Akılları havada mı yoksa video daki hatun da mı merak ettim.
Alt 05-10-2010, 20:26   #59
Kullanıcı Adı
montenegro
tamamen yanlıştı

biz böyle basit şeylerle rakibizle dalga geçmeyiz

güzel bir kızılerili atasözü der ki ;

Düşmanımı cesur ve kuvvetli yap! Eğer onu yenersem utanç duymayayım.
“Apache Kabilesi”

lütfen dalga geçmeyelim bize yakışanı yapalım
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 20:32   #60
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Öncelikle her aklıselim insan gibi bizde,Deniz Baykal'ın böyle çirkin bir olay ile gündeme gelmesinden üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyorum kendi adıma.İnsanların haysiyet ve şereflerinin bir takım hadiselere alet edilmesi asla tasvip edilemez bir durum olsa gerek.Bu söylediklerim elbette aklın yolu birdir olgusunun ürünü.Baykal ve kaset olayı başlı başına bir analiz-sentez konusudur.Kendisi ve bu kasette yer alanların yedikleri nane büyük bir ahlaksızlık olarak toplum hafızasında yerini almıştır.Bu olay bazı hayırlara vesile olmuştur,olacaktır.Bunu zamanla daha iyi anlayacağız.Lakin dikkatimi çeken bazı hususlarada deinmek istiyorum.Sayın Baykal tarihi konuşmasını yaparken,yaptığı çirkin ahlaksızlık açıkça ortada olmasına rağmen yine AK Parti iktidarını hedef aldı.Halktan özür dileyeceğine,minareye kılıf uydurma pisikolojisi ile hareket etmeye çalıştı.Elbette bütün bunların takdirini kamuoyu fazlası ile yapacaktır.Fakat Baykal'ın giderayak 'can çıkar,huy çıkmaz'deyimini sürdürmesi kendisi açısından olumlu bir işaret olarak görülmemiştir...Aslında olan biten hakında daha fazla söz söylemek gereksizdir diye düşünüyorum.Herkes,herşey layıkını bulacaktır.Tek yol islam eksenli bir yaşam biçimi olduğunu bilip,hayattımıza tatbik etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Aksi halde bu tür fani olayların sonu gelmez.Debelenip durmaktan başka bir işe yaramaz...Sevgi ve dua ile.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)